Vriend afgetrokken, voorvocht op hand, zwanger?

  • #1

    Ik heb een probleem. ik heb 3 weken geleden mijn vriend afgetrokken, toen is hij waarschijnlijk aan zijn voorvocht gekomen met zijn hand, en toen bij mij naar binnen gegaan. we hebben eens op internet gezocht en daar staat dat als voorvocht aan de buitenlucht komt, de zaadjes uitsterft. maar dan nog. ik ging er toen niet van uit dat ik zwanger was. dus heb ik ook geen morning-after pil genomen. ik heb wel symptomen, maar niet alle: ik ben vaker moe, ik heb heel soms hoofdpijn, ik ben vaak chagrijnig, en ik heb een zeurend gevoel in mijn onderbuik, alsof ik ongesteld moet worden. ik ben ook al 6 weken niet ongesteld geweest, maar dat is bij mij altijd al onregelmatig geweest. kan iemand me helpen?

    Reageer
    #2

    Hoi Uschi,

    Vervelend die onzekerheid... waarom ga je niet langs bij de huisarts of doe je geen zwangerschapstest? Deze zijn in elke drogist (Kruidvat, Trekpleister, Etos) te koop voor tussen de 7 en 20 euro.

    Er is een kleine kans dat je zwanger bent, maar die is echt klein. Als het via voorvocht via een hand is gegaan... het kán wel. Overigens is het nog wel heel kort dag (als je zwanger zou zijn, zou dit een week of 3 zijn) om nu al zulke herkenbare zwangerschapssymptomen te krijgen. Meestal komt dit pas na week 6 (uitzonderingen daar gelaten hoor).

    Je geeft al aan dat je menstruatie onregelmatig is. Wellicht dat je hierdoor ook de klachten hebt. Ikzelf heb ook een onregelmatige cyclus en merk aan mijn lichaam dat als er meer dan 6 weken tussen zit, ik ook klachten krijg zoals zere borsten, opgeblazen gevoel in mijn buik, chagerijnig bij vlagen en lusteloos en moe. Ik ben al een keer zwanger geweest en weet nu het verschil, maar ik kan me je verwarring wel voorstellen. Maar als je er te druk over gaat maken, maak je jezelf gek... en kan het er ook nog eens voor zorgen dat je door de stress ook niet gaan menstrueren.

    Mijn advies... doe een test of ga naar je huisarts. Dan weet je het zeker.

    Sterkte!

    Reageer
    #3

    nou dankjewel. ja ik heb daar over gedacht om het te laten testen, maar dan weet mijn moeder het. en die zal daar niet blij mee zijn. je zegt net dat dat bij de onregelmatige menstruatie hoort, dat stelt me al gerust. want ik heb die symptomen sinds dat ik eigenlijk ongesteld moest worden. (om de 4weken dus) maar ik ben het al 3 jaar onregelmatig dus alles kan. heel erg bedankt voor je berichtje!

    Reageer
    #4

    Let volgende keer beter op bij het vrijen, en lees eens een voorlichtingsboekje wat wel en wat niet risicovol seksueel gedrag is. Nu kun je alleen maar testen om zekerheid te verkrijgen.

    Alsjeblieft: http://www.nvsh.nl/anticonceptie/index.htm

    Reageer
    #5

    morgen gewoon een zwangerschapstest bij de drogist kopen en zondagochtend even doen , en inderdaad voortaan beter opletten!
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #7

    Hoogswaarschijnlijk ben ik daardoor wel zwanger geraakt.

    We waren allebei heel voorzichtig met het condoom, zelfs met de handdoeken na die tijd... Bijna panisch voorzichtig omdat ik net met de pil gestart was, maar nog niet lang genoeg.

    En de enige manier die we kunnen bedenken is dat we via onze handen toch iets op het condoom hebben gekregen... en die dus niet meer steriel was toen hij naar binnenging.

    Op dat moment absoluut geen idee gehad dat ik mogelijk zwanger zou kunnen raken (geen gescheurd condoom ofzo) en dus geen morning after pil genomen.

    Ongelooflijk... die twee keer met alleen condoom en geen pil (wel gebruik, nog niet goed ingesteld). Zo'n kleine kans. Maar toch was ik zwanger.

    Voor mij niets anders meer dan de pil (en condoom als je nog niet getest bent) Maar het condoom alleen vertrouw ik NOOIT meer

    Reageer
    #8

    Als je een condoom zorgvuldig gebruikt zoals in de gebruiksaanwijzing beschreven is het een zeer betrouwbaar voorbehoedsmiddel.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je kan niet zwanger raken van voorvocht. In voorvocht zitten geen zaadcellen. De enige manier dat het wel zou kunnen is als de man eerst klaarkomt en dus nog zaadcellen in zijn urinebuis heeft zitten die er vervolgens uitkomen met het voorvocht. Maar zodra hij na de laatste keer klaarkomen nog heeft geplast zou je niet zwanger kunnen raken van voorvocht.

    Reageer
    #10

    hallo daar,

    mijn vriendje en ik zijn een beetje bang dat ik zwanger ben. op verschillende site's staan steeds meer bewijzen tegen hetgeen dat ik zwanger ben. ik zal de situatie uitleggen,

    we waren samen en we hebben het al heel vaak over 'verder gaan' gehad. dus na een tijdje strelen en zoenen gingen we wat verder. we waren wel slim genoeg om een condoom te gebruiken. na een tijdje handwerk, waren we allerbij toe aan nog iets verder. we wilde oraal verder gaan en dede we zijn condoom af. hierbij kan er dus contact zijn geweest tussen zijn hand en zijn voorvocht, ook tussendoor is het nog een x gebeurd tijdens het orale moment. hij is ook bij mij naar binnen gegaan met zijn vinger maar niet ver (vanwege de pijn, ben maagd), uiteindelijk is hij wel weer klaar gekomen met condoom om. hij beweert, en ik heb t ook gezien dat hij wel zijn vinger even afveegde (snel) ik ben nu nog niet ongesteld geworden en het is überhaupt mijn tijd ook nog niet + ik ben heel onregelmatig ongesteld. ik slik voor de rest nog geen pil. we weten natuurlijk ook daarom niet wanneer mijn eisprong is/was.

    is er een mogelijke kans op bevruchting? zoja, hoegroot?

    hebben jullie tips voor ons?

    en even voor de duidelijkheid, hij heeft me niet ontmaagd en hij is er niet verder in gegaan als een halve vinger.

    groetjes, mij

    Reageer
    #11

    Het schijnt dat de eventuele zaadcellen die in voorvocht zitten helemaal niet levensvatbaar zijn. Ik denk niet dat je je ongerust hoeft te maken.

    Bron/Lees verder:
    http://www.nvsh.nl/opinie/voorlichtingVoorvocht.htm

    Reageer
    #12

    Als ik eerst die jongebeetje heb afgetrokken. En er alleen voorvocht vrij kwam.. die hij er beetje met zn vingers afhaalde .volgens mij nog keer langs zijn kleren veegde. En mij daarna even vingertje .kan je daar zwanger v raken. Niet aan de pil

    Reageer
    #13

    Zo raak je toch niet zwanger.

    Reageer
    #14

    Nee Tandor kan dit geen kwaad?

    Het was een druppelvocht.. Wat hij met duim en wijsvinger eraf haalde. En ik meende dat hij dat afveegde? Nu weet ik ook niet of het mijn vruchtbare dagen waren. Na 5 min. Ongeveer heeft hij mij met mijn broek nog aan gevingerd achter mijn billen langs hooguit 30 sec. Reden tot paniek?

    Reageer
    #15

    Zo raak je niet zwanger

    Reageer
Reageer op: Vriend afgetrokken, voorvocht op hand, zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief