kan ik zwanger worden?

Online ZorgZus
 • #1

  Mijn vriend had geen kleren aan en ik had alleen mijn slip, mijn slip zat niet helemaal goed waardoor er een schaamlip uit zat en misschien mijn vagina ingang.
  Hij had voorvocht op mijn schaamlip of misschien aan mijn vagina ingang.
  Kan ik hier zwanger van worden?

  Reageer
  #2

  Nee, daar raak je niet zwanger van.

  Reageer
  #3

  Kun je eigenlijk zwanger worden van voorvocht dat op de vagina is?want op Google staat er dat er we kans is en ik ben nu al een dag te laat met mijn ongesteldheid ik ben wel redelijk goed verkouden kan dit ermee te maken hebben? Dat ze langer wegblijven?

  Reageer
  #4

  Nee zo raak je niet zwanger. En je bent pas 1 dag te laat... menstruaties hoeven niet altijd precies op dezelfde dag te komen

  Reageer
  #5

  Hoeveel dagen kunnen je maandstonden te laat komen?

  Reageer
  #6

  Die kunnen wel maanden te laat komen....

  Reageer
  #8

  Je maandstonden,die kunnen wel maanden te laat komen. Of dagen of weken.
  Dat kan niemand je zo vertellen wanneer je ze zult gaan krijgen

  Reageer
  #9

  @alyssa

  het probleem is dat als ik m’n regels moet krijgen doen mijn borsten redelijk veel pijn en daar heb ik nu ook wel last van al een paar dagen ik ben nu al 2dagen overtijd en ik krijg ze maar niet ik heb vorige week wel enorm zitten stressen dit heeft er misschien mee te maken ik heb ook een beetje de griep gehad waardoor ik medicijnen nam waar ook pijnstiller in zat en dan ben ik met de medicijnen gestopt en heb ik last gekregen maar ik ben altijd maar 1 dag te vroeg of een dag te laat het is nooit langer dan een dag eigenlijk daarom dat ik me zorgen maak.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: kan ik zwanger worden?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief