Wanneer foliumzuur

 • #1

  Ik heb een vraag. 10 Dagen geleden ben ik ongesteld geworden, was best teleurgesteld. Toen gestopt met foliumzuur omdat het me even teveel was. Nu heb ik dus niks meer genomen, maar nu wil ik er misschien wel weer voor gaan. Kan het kwaad dat ik nu 10 dagen ben gestopt? Ik nam het daarvoor ook al een lange tijd.

  Reactie
  #2

  Gewoon weer opnieuw starten

  Reactie
  #3

  Gedaan. Maar is het nu geen probleem dat ik een aantal dagen heb gemist? Of zou mijn lichaam het foliumzuur kwijtgeraakt zijn😊

  Reactie
  #4

  Dat is verder geen probleem. Je kunt er sowieso niets meer aan veranderen

  Reactie
  #5

  Bij een voedingssupplement maakt het vaak minder uit als je het niet elke dag neemt. Vaak komen we toch al allerlei stofjes tekort dus foliumzuur is niet alleen belangrijk als je zwanger wil worden. Het zit onder andere in bladgroente, die we vaak te weinig eten. Foliumzuur werkt samen met onder andere B12 dus ook zorgen voor voldoende B12. Pilgebruik onttrekt allerlei vitaminen en mineralen aan je lichaam dus beste ook zorgen voor wat extra voedingsstoffen. Laat je daarbij adviseren in de betere vitaminezaak. Met een goeie multi krijg je ook al redelijk wat binnen. Foliumzuur overigens het beste in de vorm van folaat.

  Reactie
Reageer op: Wanneer foliumzuur
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief