op latere zwanger??

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo allemaal.
  Ik ben verledenjaar bevallen (keizersnee) van een mooie dochter.Ik was toen 38.
  NU twijfelen wij over een tweede gezien mijn leeftijd . is gewoon bevallen na een keizersnee te doen of mag je dan ook voor een keizersnee kiezen??

  Is er iemand die ook wat ouder is en ook bewust koos voor een zwangerschap??
  Hoop op veel reacties.

  Reageer
  #2

  Snap het dilemma, de keuze blijft toch aan jullie, maar verzamel wat infoprmatie.
  je mag b.v. niet thuis bevallen, dat moet in het ziekenhuis omdat je eerder een keizerssnee hebt gehad. vlgs mij kun je niet kiezen, het ligt er misschien aan waarom de keizerssnede was.

  mijn dochter wordt in augustus 40, zij kreeg ook haar 1e toen ze 38 was, nu bevalt ze, als alles zo goed blijft, gaan eind juli van haar 2e.

  er bevallen steeds meer vrouwen op oudere leeftijd,heel verstandig is dat niet, je hebt wat meer kans op complictaties, maar soms komt het nu eenmaal zo uit en had je niet te kiezen.

  lees er het een en ander over en volg dan je hart.

  Succes Brenda

  Reageer
  #3

  Hallo Brenda,

  Bedankt voor je reactie.Is zeker en moeilijke keuze.Als ik jonger geweest zou zijn hoefde ik er niet over na te denken.Kinderen is het mooiste wat je kunt krijgen.
  Maar ik heb een gezond kind die ik veel liefde kan geven.Maar wordt een tweede gezond, Toch meer risico,s en heb ik genoeg energie voor twee van die kleine kruimels.Misschien moet je ook niet te veel nadenken maar ja.....

  Reageer
  #4

  ja hoor ,ik heb 3 kind gekregen.na een scheiding leerde ik mijn tweede man kennen.was toen 43 ben na een jaar weer zwanger geraakt. na de bevalling ben ik aan de pil gegaan. zou niet te lang wachten suxses.

  Reageer
Reageer op: op latere zwanger??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief