Map

  • #1

    Goedemiddag,

    Op 29 maart heb ik een Map moeten nemen waarop na een week een bloeding van vijf dagen volgde die op 2 april begon.

    Nu heb ik gisteren wederom onveilige seks gehad, erg dom hier ben ik mij van bewust, en heb ik vanochtend wederom een Map geslikt.

    Ik vraag mij af of er nu weer een bloeding zal volgen en ik vraag mij af wanneer ik mijn menstruatie kan verwachten..

    Heeft dit overigens ook gevolgen of ik later moeilijk zwanger ga worden?

    Ik hoor graag van je.

    Reageer
    #2

    Je zult moeten afwachten of je weer een bloeding krijgt, Je menstruatie raakt hierdoor wel van streek.. dus ook dat zul je moeten afwachten.
    Het heeft geen gevolgen voor de vruchtbaarheid. Misschien is net verstandig om over een andere manier van anticonceptie na te denken

    Reageer
    #3
    1. Dankjewel voor je reactie. Je hebt gelijk inderdaad. Is het dan het meest verstandig om zowel condoom als de pil te gebruiken of is een soort anticonceptie voldoende? En ik vroeg me ook af of die bloedingen hetzelfde zijn als mijn menstruatie en er vanaf dan weer een nieuwe cyclus begint..
    Reageer
    #4

    Als je de anticonceptiepil gaat gebruiken en dat goed doet, is er geen reden om ook nog een condoom te gebruiken.

     

    De vraag over de bloedingen en de cyclus begrijp ik niet helemaal...

    Reageer
    #5

    Bij voorkeur gebruik ik liever alleen een condoom omdat ik helemaal (normaliter) niet van de pillen ben.. Is een condoom ook gewoon voldoende?

    Verder bedoelde ik het rondom die bloedingen meer zoals; na mijn vorige keer de map genomen te hebben, verloor ik binnen een week heel wat bloed. Ik vraag me af of dat een bijwerking is van de map of dat het mijn menstruatie al was. Begint er na zo'n bloeding een nieuwe cyclus? Deze vraag omdat ik zoals beschreven wederom een pil heb moeten nemen en ik mij afvraag of ik weer een bloeding ga krijgen en of dit wel of niet mijn menstruatie zal zijn. Ik verwacht mijn menstruatie namelijk over 1 week al.. 

    Reageer
    #6

    Als de condoom goed wordt gebruikt is dat voldoende.
    De bloeding 1 week na de MAP was inderdaad door de MAP veroorzaakt. De MAP gooit wel je cyclus in de war. Dus je zult even moeten afwachten wanneer je menstruatie komt

    Reageer
Reageer op: Map


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief