HELP!

  • #1

    ik heb net een uur gelegen Anale seks gehad met mijn vriend en hij is niet klaargekomen en we hebben ons geslachtsgedeelte daarna gewassen. Maar kun je zwanger raken door Anale seks?

    Reageer
    #2

    ik ben zo bang dat ik onvruchtbaar wordt ik lees dat overal en dit is me aller eerste keer anale seks! Kan ik onvruchtbaar worden?

    Reageer
    #3

    Ik heb het nog eens zonder condoom gedaan en ben nu zo bang dat ik helemaal tril!! Kan ik hiv krijgen of aids! Aub iemand die me kan helpen!

    Reageer
    #4

    Je kan niet zwanger worden van anale seks, je word er ook niet onvruchtbaar van. Wel kan je geslachtsziektes oplopen zoals bijvoorbeeld aids, als uw partner dat heeft.. Anale seks is zowieso geen aanrader, is onhygiënisch. En gebruik aub een condoom als er geen kinderwens aanwezig is !! Geslachtziektes zijn geen pretje.

    Reageer
    #5

    mijn vriend en ik hebben beide geen soa en dit was echt mij laatste en eerste keer anale sex! Kan ik alsnog een soa uit het niets krijgen of moet mijn partner daf hebben zodst ik het krijg?

    Reageer
    #6

    vandaag heb ik een snotneus en soortvan alsof ik moet hoesten in keel geen pijn maar alsof ik moet hoesten en heb een snotneus heb ik denkje iets opgelopen of ben ik gewoon verkouden? Aub iemand fie kan reageren zo snel mogelijk aub heb ook maar hele dag 1 broodje gegeten door de stress

    Reageer
    #7

    Je kunt geen soa krijgen als geen van jullie een soa heeft

    Reageer
    #8

    Tandor bedankt voor uw reactie, maar eigenlijk wordt anale sex zonder condoom toch niet aangeraden? Ik bedoel ik heb het 1e keer gedaan en weet van mezelf dat het nooit meer gaat gebeuren. Maar stel je voor 2 partners soa vrij en heel vaak hebben ze anale seks. Kunnen hun dan geen ziekte krijgen? Of wat kan er eigenlijk gebeuren als je dat doet zonder condoom?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een soa kun je dan niet krijgen. Een soa krijg alleen maar van iemand die ook een soa heeft. Maar door anale seks kun je dus ook bacteriële infecties krijgen

    Reageer
    #10

    Ik moet ook af en toe niezen heb een snotneus en me keel is soortvan verstopt hoe je t ook zegt. Ik maak me gewoon zorgen dat dit symptomen zijn van hiv of aids.. Of denkt u gewoon dat ik ben verkouden want gister avond had ik het zo koud dat ik onder denkens ging liggen daarna weer warm en vandaga dus die snotneus het niezen en keel. Wat denkt u?

    Reageer
    #11

    Ik maak me gewoon te veel zorgen want heb al vaker sex gehad al bijna jaartje met me vriend en heb geen klachten we hebben beide geen aids maar ik ben bang dat anale seks kan leiden tot ziektes.

    Reageer
    #12

    Je hebt gewoon een verkoudheid

    Reageer
Reageer op: HELP!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief