Ontvang 20 euro extra bovenop de voordelige premie van anderzorg

 • #1

  Ik ben sinds 2006 verzekerd bij Anderzorg, dus ik heb 5 jaar ervaring.

  Ik denk dat Anderzorg vooral een goede verzekering is voor mensen die niet zo veel aanspraak doen op de verzekering, voor gezonde mensen voor wie de zorgverzekering vooral een kostenpost is. Dat is bij mij zo. Ik betaal al jaren zorgpremie, maar krijg nooit iets terug omdat ik bijna geen ziektekosten maak.

  Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend.
  De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.

  Waar ik je op wil wijzen is de actie tip een vriend van Anderzorg. Als je daar aan meedoet en overstapt naar Anderzorg, ontvang je in het voorjaar 20 euro retour via de bankrekening. Dit kan via de link hieronder. Zelf heb ik ook baat bij deze actie, want ook ik ontvang in dat geval die 20 euro, omdat ik je deze tip geef.

  Ga naar onderstaande website:

  https://www.socialshop.nl/nl/sophia-groeneveld/anderzorg/anderzorg-zorgverzekering

  Reageer
Reageer op: Ontvang 20 euro extra bovenop de voordelige premie van anderzorg
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief