Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben een meisje van 17 jaar. Ik heb sinds mijn 14e cvs. Na anderhalf jaar ging het een stuk beter, maar had altijd wel minder energie dan de mensen om mij heen. Ik ging nl om half 9 naar bed, omdat ik het dan echt niet meer trok. Maar voor de rest had ik gewoon een normaal leven.

  Nu heb ik sinds 3 maanden dat ik me helemaal niet goed voel. Ben altijd moe (moet blij zijn als ik 1uur per dag naar school kan) maar heb nu ook erg veel buikpijn, dat is nieuw voor mij. Het zit onder mijn navel en rechtsonder in mijn buik, het is een zeurende pijn met krampen en af en toe van die ontplofingen in mijn buik. De kinderarts voelde dat er ontlasting zat op die plaatsen, alleen op de echo was dat niet te zien. En nu moet ik weer 2 maanden wachten tot ik weer een afspraak heb.
  Ook is er bloed geprikt, alle waardes waren goed alleen mijn eosinofielen zijn verhoogd. Ik heb geen parasieten. Mijn vitamine B12 waarde is 275, sommige artsen zeggen dat dat goed is andere niet....

  Weet iemand wat het is? Of iig hoe ik me een stuk beter kan voelen?

  Bedankt

  Reageer
  #2

  Een waarde van onder de 300kan idd voor vermoeidheidsklachten zorgen. Je zou dus eens kunnen proberen om extra B12 te gaan slikken. Dit is bij de drogist verkrijgbaar. Is er al een oorzaak geconstateerd voor de cvs? Ik neem aan dat je verschillende onderzoeken heb gehad.

  Reageer
Reageer op: Moe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief