Heel erg vermoeid

Online ZorgZus
 • #1

  Momenteel ben ik erg vermoeid. Is het normaal dat ik het ene moment heel erg vermoeid bent met name overdag en dat ik 's avonds energie lijkt te hebben. Ik ben momenteel ziek thuis omdat ik ook anderr klachten ervaar waardoor ik mijn werkzaamheden niet goed kan uitvoeren.

  De reden dat ik dit specifiek vraag is omdat ik dit de afgelopen dagen op dezelfde dagdelen ervaar

  Reageer
  #2

  Heb je een depressie? Ben je overspannen of heb je een burn out?

  Reageer
  #3

  Was vergeten te vermelden dat ik ook een testosteron gel gebruik die op het randje zat van goed en slecht qua waarde. Dat veroorzaakte al enige weken moeheid. Omdat de afgelopen tijd gewoon teveel is geweest en het ook deels met mijn medicijn te maken heeft had ik besloten om me ziek te melden. Maandag op het werk ging het gewoon niet meer. Maar omdat ik dus niet weet waar jet vandaan komt hier mijn vraag. Want blijf heel erg vermoeid ook nadat ik de dosis van het medicijn heb oogehoogd wat ik nu al 2 weken doe

  Reageer
  #4

  Zijn er verder nog onderzoeken gedaan om achter de oorzaak van de vermoeidheid te komen?
  Je schrijft: het medicijn verhogen. Bedoeld je dan de testosteron crème?

  Reageer
  #5

  Wat aan je gezondheid doen. Voedingspatroon, voedingssupplementen e.d. Een orthomoleculair therapeut zou je verder kunnen adviseren. Als je testosteron laag is, beter om de aanmaak ervan te verbeteren middels de juiste voeding en voedingssupplementen. Zo is onder andere zink belangrijk. Ook beter de snelle suikers een beetje mijden.

  Reageer
Reageer op: Heel erg vermoeid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief