Tattoo burn out

  • #1

    hallo,

    ik wil heel graag een nieuwe tattoo laten zetten. Zit inmiddels al 6 maanden in een burn out en het herstel gaat echt heel langzaam kan niet zeggen dat t echt al veel beter gaat. Waardoor je soms de goede hoop even kwijt bent. Ik wil een mooie tekst laten zetten die mijn eraan herinnert om het te accepteren en dat het allemaal goed komt uiteindelijk. Ik heb al een tattoo dus het is niet de eerste keer. Nu vraag ik me af of het wel slim is om tijdens een burn out een tattoo te laten zetten? Ivm de lage weerstand.. en omdat je lichaam al zo hard aan t werken is om te herstellen. En doet het je wel ten goede om dan een tijdje pijn te lijden ivm stress. Ik vind het niet erg om te wachten tot wanneer het t beste is voor mijn lichaam als ik het nu beter niet kan doen.

     

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het beter is om daar toch even mee te wachten

    Reageer
    #3

    Bij een burn out extra goed voor je lichaam zorgen met volwaardige voeding met complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels bij elk eetmoment. Daarnaast kan je wat extra voedingsstoffen gebruiken;  vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Bloedonderzoek zegt niet zoveel over mogelijke tekorten. Zelf gebruik ik naast een aantal voedingssupplementen ook 5htp. Help samen met onder andere omega 3 voor de aanmaak van neurotransmitters als serotonine. Mij heeft het geholpen toen ik er in een moeilijke situatie helemaal doorheen zat om weer wat grip op dingen te krijgen.

    Ook goed naar je lichaam luisteren en je grenzen respecteren. Het kan ook helpen om dingen in slow motion te doen, je bewegingen vertragen, geeft rust aan je lichaam.

    Een tatoeage moet je zelf weten maar misschien beter als je weer lekker in je vel zit. Dan maak je ook bewustere keuzes.

    Reageer
    #4
    • bedankt voor je reactie en alle goede tips Catootje. Ben al een tijdje met voeding bezig. Eet geen ongezonde dingen. Heel af en toe om mezelf ook is te verwennen. Slik vitamine, eet voldoende fruit drink 1,5 liter water per dag en vermijd suiker, koffie en alcohol. Verder doe ik mindfulnes ik wandel en wissel ontspanning en activiteit af. Ik geef mijn grenzen aan zeg veel vaker nee kan dingen steeds beter loslaten en ben zelfverzekerder. Maar tog is het zn lang proces.. in mijn hoofd gaat t steeds beter word meer en meer mezelf minder stress en minder piekeren kan beter naar muziek luisteren, alleen mn lichaam wil nog niet echt mee.. Met de tattoo zal ik wachten tot ik beter ben.
    Reageer
Reageer op: Tattoo burn out


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief