Extreem moe en duizelig zonder reden

  • #1

    Hallo allemaal, ik ben een meisje van 15 jaar oud. Ik ben bijna elke dag heel erg moe en duizelig zonder reden, ik eet gewoon gezond, mijn gewicht is 86 kilo en ik ben precies 1.70. Ik heb ook heel erg vaak dorst en ik drink op 1 dag ongeveer 2 liter water. Soms heb ik dat ik wel erg vaak(tussen de 6 en 8 keer) moet plassen terwijl ik niet veel heb gedronken en de andere dag heb ik dat ik erg veel water drink maar wel 2x naar de wc moet. Ik heb ook heel vaak last van duizeligheid. Ik fiets ongeveer 100 kilometer per week en ik doe elke ochtend 15 tot 25 minuten hardlopen. Ik slaap ongeveer 8 tot 9 uur.  Ik heb ook vaak wondjes die heel erg slecht genezen, vooral op mijn voeten en ik weet zeker dat het niet aan mijn schoenen of zokken ligt ofso, mijn teennagels houd ik altijd zo kort mogelijk en ik vijl ook de scherpe randjes weg, scheren doe ik bijna niet (als ik het doe, gebruik ik scheerschuim van Nivea) ik doe wel soms harsen en epileren. Verder krab ik mijn wondjes nooit open en ik zit er ook nooit aan. Ik heb ook de laatste tijd dat mijn immuunsysteem slechter lijkt te zijn, ik heb om de haverklap een verkoudheid of buikgriep te pakken.

    Wat is er mis met mijn lichaam?

    Reageer
    #2

    ik eet gewoon gezond, mijn gewicht is 86 kilo en ik ben precies 1.70. Ik heb ook heel erg vaak dorst en ik drink op 1 dag ongeveer 2 liter water.

    Ergens klopt er hier iets niet.  Ik kan me niet goed voorstellen dat je "gewoon" gezond eet en dan meer dan 20 kg overgewicht hebt. Tenzij er iets met je bloedsuikerspiegel niet klopt, of je schildklier. Ga dus naar de huisarts voor een bloedonderzoek.

    Reageer
Reageer op: Extreem moe en duizelig zonder reden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief