Online ZorgZus
 • #1

  Heey allemaal!

  Ik heb eens een vraagje... Ik heb sinds eergisteren last van menstruatiepijn terwijl ik deze eigenlijk pas zaterdag moet krijgen en eigenlijk nooit echt menstruatiepijn heb gehad sinds ik de pil neem. Ook heb ik sinds 2 maanden wel onveilige seks. Kan het hier iets mee te maken hebben? Som heb ik ook een beetje jeuk rond mijn schaamstreek, maar denk dat dit komt doordat ik deze geschoren heb.

  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen want ik ben eigenlijk een beetje ongerust aan het worden aangezien we het onveilig doen. Ik pak al bijna 6 jaar mijn pil ... Alvast bedankt om me te helpen ๐Ÿ˜€

  Reageer
  #2

  Het kan best wel eens gebeuren dat je wat menstruatieklachten krijgt voor je menstruatie.
  De jeuk kan door het scheren worden veroorzaakt maar een infectie is ook niet echt uitgesloten.
  Als je er onzeker over bent, kun je natuurlijk altijd even naar de huisarts gaan.

  Reageer
  #3

  Heey, bedankt voor je bericht. Zou het erg zijn moest ik even wachten met naar de arts gaan? Of kan ik hier bij de apotheker zelf iets voor gaan halen voor als het infectie zou moeten zijn?

  Reageer
  #4

  Als het een schimmelinfectie zou zijn kun je daar zelf iets voor halen. Maar daar zou je geen pijnklachten van moeten hebben in de vorm van menstruatie klachten. Als het een andere infectie is niet. Je kunt je menstruatie even afwachten en dan kijken hoe erna is. Als de klachten dan nog aanhouden, ga dan eerst naar je huisarts.

  Reageer
Reageer op: pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief