Vleestongetjes? op schaamlippen… help, wat is het?

Online ZorgZus
  • #1

    Vandaag kwam ik er ineens achter dat ik een soort vleesachtige uitsteekseltjes heb op mijn binnenste schaamlippen. Ze zijn gevoelloos en ik heb geen jeuk of pijn. Ik heb een tijdje last gehad van schimmelinfecties, iets wat bij elke vrouw om de zo veel tijd voor komt, maar dat is nu al zeker meer dan een halfjaar geleden.

    De dingetjes waren mij nog nooit eerder opgevallen en ik vraag mij af wat het is. Eerst dacht ik dat het door een scheurtje gewoon los was gaan hangen, maar het lijken echt vleestongetjes op de schaamlip en ik heb geen scheurtjes kunnen vinden. Er zitten er tot nu 2 van wat ik heb kunnen zien.

    Kan iemand mij hier meer over vertellen?

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Die had ik gelezen ja, maar dat gaat over de ingang. Ik heb het voor aan mijn binnenste schaamlippen.

    Reageer
    #4

    Genitale wratjes? Heb je onveilig seks gehad?
    Kim

    Reageer
    #5

    Ik heb al meer dan 3 jaar een relatie en tijdens deze relatie al eens een soa test gehad. Daar kwam niets uit. Wel onveilige sex maar niet met een vreemde dus :p

    Reageer
    #6

    Hai, kun je een foto plaatsen? Klinkt beetje onsmakelijk misschien, maar zo bedoel ik het niet. Ik heb (zoals veel vrouwen) schimmelinfecties gehad (tijdens mijn puberteit) maar daardoor zijn mijn kleine of grote schaamlippen niet veranderd.
    Weet je zeker dat je het niet al je hele leven hebt?!

    Groetjes Emmeke

    Reageer
    #7

    Ik upload liever geen foto. Het lijkt gewoon op een vleeslelletje van ong. 2/3 mm. Ik heb ze nog nooit eerder gezien als in dat ik ze ook eerst nooit had.

    Reageer
    #8

    Ik heb nog eens beter gekeken en ik heb ook 2 tongetjes/druppeltjes bij mij clitoris, links en rechts. Is dit normaal? Hier heb ik nooit bij stil gestaan eigenlijk, ik dacht dat die daar hoorde en weet niet hoe lang die daar al zijn.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Pluisje,
    Ik zou toch maar even naar de huisarts gaan voor een soa test. Het lijkt toch verdacht veel op genitale wratten.

    Reageer
    #10

    Hoi Tandor

    Ja, ik heb meer over genitale wratten opgezocht en ben bang dat het dat helaas is ๐Ÿ™ de foto's die ik heb gezien zijn wel extreem. Ik heb geen witte of bruin zwarte dingetjes. Het lijkt meer op een rafelrantje om het zo te zeggen ... Ik ga een afspraak maken met de dokter en als daar wat uitkomt vertel ik het m'n vriend.

    Bedankt voor de reacties iedereen.

    Reageer
    #11

    Enige wat ik kon bedenken waren genitale wratjes...
    Sorry. Houd je ons op de hoogte?
    Liefs Kim

    Reageer
Reageer op: Vleestongetjes? op schaamlippen… help, wat is het?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief