bloed na masturberen

 • #1

  Hallo!

  Ik heb een vraagje.. Ik masturbeer best ruig met een vibro met ribbeltjes. Hij is best lang en ik voel dat ik mijn baarmoedermond raak, maar dat vind ik juist lekker. Nadat ik een paar keer ben klaargekomen, bloed ik... Helderrood en na een paar minuutjes weg, maar het ziet er zo eng uit en het is best veel.. Het is alleen maar na een half uur ofzo. Is dit gevaarlijk? Kan ik inderdaad van die enge dingen hebben als kanker? Ik heb geen soa. En van een bloedende penis kan het dus niet komen...

  Dankjewel!

  Reactie
  #2

  Er zijn in grote lijnen twee mogelijkheden voor jouw klachten, waarvan helaas de tweede mogelijkheid toch meer voor de hand ligt dan de eerste.

  De eerste mogelijkheid is dat je met je vibrator kleine beschadiginkjes maakt aan de binnenkant van je vagina. In principe is dat niet ernstig maar net zoals bij wondjes op de huid, wil je dit liever vermijden. Normaal gesproken genezen deze wondjes vanzelf zonder restverschijnselen, afgezien van een licht verhoogde infectie kans.

  De tweede mogelijkheid is een serieuze die je zeker moet laten controleren door een arts. Er kan sprake zijn van veranderingen van de cellen van de baarmoedermond. Deze verandering kan worden veroorzaakt door het HPV virus. Het HPV virus wordt seksueel overgedragen en heeft meestal weinig symptomen. Een symptoom dat een HPV infectie aan het licht kan brengen zijn contactbloedingen. Dit zijn bloedingen die ontstaan als gevolg van contact tussen de baarmoedermond met een penis of een voorwerp.
  Een HPV infectie is op zich nog niet ernstig, echter, een HPV infectie die niet wordt behandeld, kan veranderen in een voorstadium van baarmoederhals kanker. En zoals je zult begrijpen kan een voorstadium in een klater stadium dus kanker worden.

  Ga daarom naar de huisarts voor een uitstrijkje.

  Reactie
  #3

  Bloedingen tijdens sex
  http://www.dokter.nl/forum/Relatie-seksualiteit/215078-Bloedingen-tijdens-sex.html

  Reactie
  #4

  Hallo Meisje,

  Als je vaginaal bloedverlies hebt, kan het extra veel lijken door de vermenging met slijm. Bedenk maar dat een wondje in je mond ook altijd heftiger lijkt te bloeden dan een wondje aan je vinger.

  Het lijkt erop dat je steeds een wondje ophaalt in je vagina of op je baarmoedermond. Jaren geleden heb ik dat ook gehad, waardoor ik na elke vrijpartij vloeide. De gynaecoloog heeft het wondje dichtgebrand en daarna heb ik er nooit meer last van gehad.

  Ik denk wel dat het raadzaam is even te laten kijken waar het bloedverlies vandaan komt. Bij de arts hoef je niet persé te vertellen hoe je masturbeert, maar geef wel aan dat het bloedverlies alleen na gemeenschap of penetratie is.

  Sterkte.

  Reactie
  #5

  Goeie tip Zonnetje. Ik ben benieuwd of jouw advies wordt opgevolgd. Het zou maar een HPV infectie zijn, dat zou ze blij moeten zijn dat ze er op tijd bij is. En als het meevalt, dan weet ze dat tenminste. Nu is het onzeker en loopt ze dus een risico.

  Reactie
  #6

  Even een vraag; ik heb last van hetzelfde, maar je kunt toch niet die tweede optie hebben als je nog geen seks hebt gehad?
  Dus die beschadigingen (of misschien het maagdenvlies) gaan die snel over?
  Want ik heb geen zin om daar heel lang mee te zitten en zo ruig deed ik het nou ook weer niet.

  Reactie
  #7

  Ja, dit soort kleine beschadigingen heelt in de regel snel. Maar als je herhaaldelijk last hebt van onverklaard bloedverlies kun je toch beter even langs de huisarts gaan.

  Reactie
  #8

  Ik heb hier ook last van als mijn vriend me bevredigt.
  Ik heb hier al met mijn huisarts over gesproken en zegt dat dit niets ernsit is, en dat het waarschijnlijk komt door de aanraking met de baarmoedermond. Door deze aanraking kan er bloed uit de baarmoeder komen.
  Het is erg lastig en verstoort steeds het leuke moment..
  Zou ik dan best nog eens vragen of er niets aan te doen valt. ;

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  heeft jouw huisarts wel een uitstrijkje gemaakt dan?
  zonder uitstrijkje mag hij nooit zeggen dat er niets mis is, dat kun je zo niet beoordelen.
  dus indien niet gedaan, terug en om uitstrijkje vragen!
  groetjes, Brenda

  Reactie
  #10

  Lees ook:

  Bloedingen tijdens sex
  http://www.dokter.nl/forum/Relatie-seksualiteit/215078-Bloedingen-tijdens-sex.html

  contactbloeding na sex
  http://www.dokter.nl/forum/Baarmoederhalskanker/257692-contactbloeding-na-sex.html

  Bloeding na vingeren door vriend
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/171438-Bloeding-na-vingeren-door-vriend.html

  HPV virus (humaan pappilomavirus)
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/171301-HPV-virus-humaan-pappilomavirus.html

  HPV
  http://www.dokter.nl/forum/Genitale-wratten/130453-HPV.html

  Reactie
  #11

  ik masturbeer mijzelf ook met een hard voorwerp en ik bloed ook helder rood en best veel het is gemengd met vaginavocht en het is nou al de 2e keer en ik heb nog nooit sex gehad dus een soa kan het niet zijn ! is dit gewoon de eerste paar keren als je je baarmoedermond raakt? want ik dacht dat dit eenmalig zou zijn maar het was vandaag dus weer

  Reactie
  #12

  Ik denk dat je voortdurend wondjes veroorzaakt in je vagina. Misschien moet je eens wat anders gaan bedenken om te masturberen. Je loopt zo wel een behoorlijk risico op infecties.

  Reactie
  #13

  Ik heb dit dus ook alleen dit is de aller eerste keer en heb nog nooit sex gehad dus ik hoef me geen zorgen te maken toch ?

  Reactie
  #14

  Als het vaker voor komt, raad ik aan om naar de huisarts te gaan.

  Reactie
  #15

  Maar nu nog niet toxh ? Want het is de eerste keer dat het is gebeurt

  Reactie
Reageer op: bloed na masturberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief