Natte tampon

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb misschien een apart vraagje.
    Ik was vanmiddag aan het sporten en opeens voel ik tijdens het squatten vochtverlies. Er lagen daarna een paar druppels op de vloer. Het voelde echter niet alsof ik geplast had. Totaal niet juist dus ik was een beetje verrast. Ik heb nog nooit last gehad van urine verlies met wat dan ook. Ik deed daarna nog een setje en nogsteeds geen gevoel alsof ik moest plassen en ook geen vochtverlies.
    Ik dacht dat het vast moest liggen aan de ongesteldheid, de strakke riem en de tampon. Toen ik de tampon ging verwisselen zat deze helemaal vol met vocht en niet bloed.
    Heb ik nou last gehad van urine verlies, hoort dat ook echt als drang om naar de wc gaan te voelen(want dat voelde ik niet) of ben ik opeens heel erg aan het schommelen met hormonen dat het een raar soort afscheiding is. De ongesteldheid was wel 10x pijnlijker dan normaal, maar die pijn was gister voor het laatst.
    Ik ben een beetje bezorgd , want anders ga ik veel meer kegel oefeningen doen.

    Ik hoor het graag!

    Reageer
    #2

    Je tampon zit niet in je plasbuis, als je urine verliest komt dat niet in je tampon.
    Als je je zorgen maakt,kun je beter naar de huisarts gaan dan zo maar oefeningen gaan doen. De huisarts kan o.a.naar de afscheiding laten kijken, die kan dan bepalen of verder onderzoek nodig is.

    Reageer
Reageer op: Natte tampon


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief