Branderig gevoel bij plassen en sterk ruikende urine

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb nu al 6 maanden, 1 tot 2 keer per dag een branderig gevoel bij het plassen. Hier is sinds 3 maanden ook bijgekomen dat mijn urine erg sterk ruikt. Het is geen chlamydia, gonorroe, syfilis of HIV. Ook ben ik getest op blaasontsteking, wat het ook niet was. Daarnaast heeft de gynaecoloog ook getest op bacteriën en schimmels, maar die zijn ook niet gevonden. Daarnaast heb ik er ook bij gekregen dat ik soms al 4 dagen voor mijn menstruatie pijn in de onderbuik heb en ook pijnlijke steken ter hoogte van mijn eierstokkken. De huisarts weet het ook niet en ziet niet in wat ze nog voor me kan doen. Ik vind het allemaal erg raar, want wat kan dit nou zijn? Waar zou ik nog een verwijzing naar kunnen vragen?

    Reageer
    #2

    En erg regelmatig een hele harde onderbuik

    Reageer
    #3

    "soms al 4 dagen voor mijn menstruatie pijn in de onderbuik heb en ook pijnlijke steken ter hoogte van mijn eierstokkken." dat zal dan toch hormoon gerelateerd zijn.
    Drink je wel voldoende? Minimaal 1,5-2 liter water per dag?

    Reageer
    #4

    Hoi John, ja ik drink zeker 1,5-2 liter op een dag. Maar hormonen kunnen voor die steken zorgen?

    Reageer
    #5

    Ja dat kan zeker

    Reageer
    #6

    Hoe kan ik zorgen dat het weggaat? Of waar kan ik laten testen?

    Reageer
    #7

    Kan die sterk ruikende urine ook door hormonen komen? Ik heb het echt elke dag tegenwoordig, maar ik drink geen alcohol, geen koffie en slik geen multivitaminen en ik drink veel water. Of kan het komen doordat bepaalde voedingsstoffen neit worden opgenomen door mijn darmen?

    Reageer
    #8

    Testen kan bij de huisarts en ja het zou ook aan voeding kunnen liggen. Maar niet per se omdat ze niet goed worden opgenomen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Waar moeten ze dan op testen

    Reageer
    #10

    Ze kunnen hormonen testen en kijken wat er in de urine zit.

    Reageer
    #11

    Hoi John, bedankt voor het meedenken! Ik was nog vergeten te vermelden dat ik geen branderig gevoel het als ik ongesteld ben, zegt dat nog iets?

    Reageer
Reageer op: Branderig gevoel bij plassen en sterk ruikende urine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief