Wel of niet

Online ZorgZus
  • #1

    Hi, ik heb een vraag. Ik heb laatst in februari onveilige seks gehad waarbij er geen sprake was van klaarkomen. Dit is met mijn partner geweest van 6 jaar. Ik heb nu langer dan een maand last van af en toe nacht zweten, een opgeblazen gevoel, hier en daar last van pijnlijke borsten maar ik heb dus al sindsdien 3 zwangerschap testen gedaan en ze waren alle 3 negatief (elke maand 1) daarnaast heb ik (denk ik) gewoon mijn menstruatie. De eerste 2 maanden waren ze korter dan eerst ik ervaarde in die periode enorm veel stress maar laatst was het gewoon 5 dagen . Maar goed, ik heb pas woensdag een afspraak staan met de huis arts maar ik wil weten of er überhaupt een kans is dat ik wel zwanger ben? Ookal testte ik vorige week nog negatief.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat de zwangerschapstesten die je gedaan hebt, betrouwbaarder zijn dan antwoorden van mensen op een forum.
    Het zou niet logisch zijn als je na 3 negatieve testen toch zwanger zou zijn,maar alleen een bloedtest kan meer zekerheid geven dan een gewone test.

    Reageer
Reageer op: Wel of niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief