Herpes uitbraak of schimmel?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb sinds een paar dagen erge jeuk bij mijn vagina, groene / witte afscheiding en een soort van witte dingetjes bij de opening van mijn vagina. Ik dacht aan een schimmel infectie aangezien ik veel antibiotica heb gehad laatst. maar nu zitten er ook van die rode plekjes wat lijkt op een herpes uitbraak aangezien ik herpes heb. Mijn huisarts is op vakantie en mijn vervanger heeft alleen acilovir voorgeschreven en heb zelf canesten gyno gehaald. Nu is mijn vraag is dit herpes of een schimmel? Of allebei? Want wil geen antibiotica nemen voor niks. En heeft de canesten gyno wel zin als ik ook de aciclovir ga slikken of maakt het de schimmel alleen maar erger?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Je kunt beiden gebruiken. Het middel dat je hebt gekregen is overigens geen antibioticum, maar een antiviraal middel

    Reageer
    #3

    Ah oké danku, maar is het normaal dat je van die witte plekjes krijgt bij een schimmel? En kan het ook dat die rode plekjes wondjes zijn van de schimmel want het waren eerst kleine scheurtjes en heb er door de jeuk ook een beetje aangezeten dus misschien erger gemaakt. Mijn laatste herpes uitbraak is pas een week geleden dus is de kans dan niet best klein dat het weer een uitbraak is?

    Reageer
    #4

    Witte plekjes bij een schimmelinfectie kan. Of het herpes is kan ik zo helaas ook niet zeggen

    Reageer
    #5

    Het is nu een paar dagen later en heb de 1 daagse capsule van canesten gyno gebruikt en de zalf erop gesmeerd, het maakt de jeuk wel minder maar de dingen zelf worden niet minder en het zit nu ook aan de binnenkant. Kunnen dit ook genitale wratten zijn? Of duurt het wat langer voordat het minder word?

    Reageer
    #6

    Het kan wel even duren

    Reageer
    #7

    Oke bedankt voor je antwoord, weet je misschien hoelang ongeveer?

    Reageer
    #8

    Dat is moeilijk te zeggen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb wat opgezocht en vind u het op hpv lijken? Heb nu ook echt een paar witte bultjes aan de binnenkant zitten of kan dat ook van een schimmel zijn? En als het hpv zou zijn, dan heeft mijn vriend het waarschijnlijk ook, en aangezien er geen medicatie voor is blijven we elkaar steeds opnieuw besmetten of het erger maken? Ga morgen mijn huisarts opnieuw bellen maar vond dit een beetje een schamende vraag.

    Reageer
    #10

    En als dat het wratten zijn, dan heeft hij dat virus dus maar dan zonder wratten, kan hij dan toch door mij die wratten krijgen? En gaat het dan wel ooit weg bij ons omdat we het allebei hebben?

    Reageer
    #11

    Het doet mij zo niet aan gen wratten denken.

    Reageer
    #12

    Heeft u misschien enig idee wat het wel kan zijn want ik snap er niks van, de bultjes jeuken ook nog een beetje en het een soort raar koud gevoel en steken. Dat kan toch niet allemaal van een schimmel zijn?

    Reageer
    #13

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen. Ga er dus mee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Herpes uitbraak of schimmel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief