Herpes of schimmel

  • #1

    Hallo, ik had een vraag. 3 weken geleden kreeg ik last van wondjes bij mijn vagina nadat ik onveilige seks heb gehad met iemand. Ik dacht aan herpes en ben toen naar de arts geweest. Zij zei dat ze het niet zeker wist en heeft toen een wattenstaafje erlangs gehaald om naar het lab te sturen. Echter is dit kwijt geraakt.. ik heb geloof ik al een keer een koortslip gehad, mijn bloedtest kwam ook uit als positief maar dit is niet specifiek voor HSV type 1 of 2. Nu sprak ik er met de dokter over, ik heb nooit dit soort klachten daar beneden gehad en de persoon waarmee ik seks had ook nooit. Hij kwam net uit een lange relatie en hij heeft er nooit last van gehad zijn ex partner ook niet. De arts zei dat het ook gewoon een bacteriële infectie kan zijn, ook omdat ik voor mijn gevoel niet echt blaasjes had, het waren direct wondjes. Ik heb zelf ook een vrij slechte huid en ben gevoelig voor infecties, ik heb veel last van scheerirritatie snel. Nu vraag ik me af of ik echt bang moet zijn dat ik herpes heb. Het spookt nu al weken door mijn hoofd en ik durf geen seks meer te hebben. Kan iemand mij helpen. Helaas heb ik geen foto van hoe het eruit zag, het leek ook redelijk op plaatjes van een Candida infectie met wondjes op de schaamlippen, de wondjes werden niet minder als ik het insmeerde, alleen door te wassen en spoelen met water.

    Reageer
    #2

    Je bent onder behandeling van een arts. Waarom is er geen nieuwe swab van de plekjes genomen?

    Bij vragen: terug naar de behandelend arts. Het is onhandig om half bij een arts en half via een (anoniem) forum op internet dit soort klachten proberen te 'behandelen'. Wij kunnen hier eigenlijk niets zinnigs over zeggen.

    Reageer
    #3

    Op het moment dat zij belde dat het kwijt was was het al genezen, dus kon er geen nieuwe swab worden genomen.

    Reageer
    #4

    Snap ik dat jullie er niet heel veel meer over kunnen zeggen, ik ben nu alleen heel erg bang om seks te hebben. Een condoom beschermt niet 100% dus ik heb nu gewoon geen seks. De arts heeft gezegd dat het niet waarschijnlijk was dat het herpes was aangezien ik zelf geen blaasjes heb gezien, maar ik ben nu heel erg aan mezelf aan het twijfelen. Ik had wel bultjes maar die waren erg hard, het voelde niet als een soort kleine blaren, daarna werden het gelijk wondjes. Als het herpes is zie je toch in de meeste gevallen echt blaasjes lijkt me?

    Reageer
    #5

    Hoe kunnen wij hier nou op basis van enkele zinnetjes gaan vertellen wat er bij jou aan de hand is?

    Reageer
    #6

    Helaas zul je daar dus geen antwoord op kunnen krijgen. Van niemand niet...

    Reageer
    #7

    Oké sorry dat ik het vroeg.

    Reageer
    #8

    Wel bedankt voor de respons.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je hoeft je niet te verontschuldigen omdat je een vraag hebt...

    Reageer
Reageer op: Herpes of schimmel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief