Afscheiding

Online ZorgZus
 • #1

  Ben paar maanden geleden naar gynaecoloog geweest voor een controle omdat ik het hpv heb gehad met een operatie als gevolg.. de controle was heel goed niks op aan te merken.. ik heb sinds tijdje nu wel last van veel afscheiding .. meer slijmverlies.. aangezien de gynaecoloog zegt dat hpv kanker veroorzaakt maar dan op heel lange termijn ga ik er niet vanuit dat kanker is maar maak me wel zorgen.. heb geen bloedverlies het is enkel veel slijmverlies .. ben bang om nu weer naar de gynaecoloog te bellen omdat ik paar maanden geleden op controle ben geweest ..

  Reageer
  #2

  Ik zou toch de gynaecoloog bellen.
  Die kan je vertellen of het een gevolg van de operatie kan zijn en of er iets mee gedaan zou moeten worden en zo ja, wat.
  Als je onder behandeling bent bij een arts,is het handiger om bij klachten juist wel contact op te nemen met die arts.
  Doe je dat niet, gaat hij of zij er van uit dat je klachtenvrij bent.
  (Via een forum is trouwens sowieso met dergelijke klachten niet mogelijk om meer hulp te bieden dan een/je behandelend arts te raadplegen, aangezien hier geen artsen zijn en geen enkele vorm van onderzoek mogelijk is)

  Reageer
  #3

  De operatie is wel 5 jaar geleden maar mijn laatste controle was paar maanden geleden en was allemaal in orde .. ik moet om de 5 jaar terug op controle. Ik weet dat jullie geen dokters zijn !!!

  Reageer
  #4

  Ik zou toch contact opnemen met je gynaecoloog.
  Wat je nu ervaart,is afwijkend ten op zichte van je laatste controle.
  Daar zou ik zelf contact over opnemen,als mij dat overkwam.
  En voor je arts kan het iets zijn om in je dossier op te nemen.

  Reageer
Reageer op: Afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief