normale afscheiding?

Online ZorgZus
  • #1

    Goedenavond,

    Mijn afscheiding is bijna altijd een beetje licht geel achtig en heeeel soms heb ik het idee dat het richting geel/ heel licht groen neigt. De grens tussen geel en groen lijkt hier zo licht, dat ik nou niet weet of het daadwerkelijk groenig is of gewoon gelig. Soms als ik mijn spieren in mijn bekken aanspan/druk, voelt het heel soms alsof mijn afscheiding een soort ‘pruttelt’ in de ingang van mijn vagina? Ik heb verder geen klachten, 2 jaar geleden negatief soa getest na seks met mannen en sindsdien alleen maar met 3 vrouwen seks gehad.

    Moet ik mij zorgen maken?

    Reageer
    #2

    dit is een foto van internet, maar het lijkt een beetje hierop

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Het is nog wel een stukje lichter dan de foto, maar ik kan het onderscheid tussen licht geel en geel/ licht groen echt niet zien.

    Bedankt alvast

    Reageer
    #4

    nog een laatste toevoeging: ik heb 6 maanden geleden voor het laatst seks gehad (met een vrouw dus) en deze kleur afscheiding is mij misschien 2/3x opgevallen in de afgelopen 1,5/1 jaar.

    Reageer
Reageer op: normale afscheiding?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief