Hard bultje baarmoedermond

Online ZorgZus
  • #1

    Hi! Ik ben nooit zo van het op internet plaatsen, maar hopelijk heeft iemand hier ervaring/tips.

    Ik heb sinds 4 maanden in de opening van mijn baarmoedermond een hard bultje zitten van ongeveer een halve centimeter groot. Ik voel hem heel duidelijk. Nou was ik vandaag bij de huisarts en zij gaf aan niks te zien en niks te voelen... Huh? Ik daarna thuis weer voelen, jahoor, zit er nog.

    Nu weet ik niet zo goed wat ik er verder mee moet... Iemand ideëen?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Terug naar de huisarts en aanwijzen waar het dan wel zit

    Reageer
    #3

    Hoi! Ik heb precies hetzelfde. De eerste keer 3 maand geleden naar de huisarts geweest. Zij heeft gekeken met een speculum, maar zag niets. Behalve dan wat baarmoederslijmvlies wat uit de baarmoedermond kwam, maar verder niets afwijkends zei ze. Omdat ik het niet kon loslaten ben ik vorige week weer geweest. Dit keer naar een andere huisarts. Ook hij heeft gekeken en zei: ik zie niks! Hij zag enkel een iets geïrriteerde baarmoeder met wat overmatige afscheiding (schimmelinfectie) waarvoor ik een kuur heb meegekregen.

    Daarnaast gaf ik aan dat ik sinds een jaar een wat veranderende menstruatie heb, waar ik eerder 6 dagen helderrood bloed verloor is het nu de eerste 3 dagen helderrood en dan 3 dagen donkerbruin. De huisarts gaf aan dat dit ook niets verontrustends is en dat het gewoon oud bloed is.

    Ik merk dat ik me behoorlijk gek aan het maken ben en ook steeds wil voelen of het bultje er nog zit. Wat me enigszins geruststelt is dat ik in de zomer een uitstrijkje heb gehad en dat die negatief was op HPV. Iemand ideeën of tips wat ik kan doen?

    Reageer
    #4

    Iemand?

    Reageer
    #5

    ga dan terug naar de huisarts en bespreek je zorgen/angsten

    Hier via internet kan niemand je daar een goed antwoord op geven

    Reageer
Reageer op: Hard bultje baarmoedermond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief