Wondjes baarmoeder

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb vanmorgen een uitstrijkje laten maken bij de huisarts omdat ik wat klachten heb. Ook heb ik een verzakte en gekantelde baarmoeder. Ben pas 35 en heb 2 heftige zwangerschappen achter de rug.. (dochters zijn inmiddels 7 en bijna 4)

  Nu zag de huisarts dat ik wat wondjes had hij mijn baarmoeder tijden het maken van het uitstrijkje. Ze kon niet goed een antwoord geven wat dat was en waar het door zou kunnen komen. Maar ze zei wel dat het goed was dat ik het uitstrijkje liet maken.

  De klachten die ik heb zijn: veel krampen bij mijn baarmoeder die uitstralen naar mijn liezen en bekken, lage rugpijn, en wat bruinige afscheiding. En nu dus ook de wondjes bij mijn baarmoeder.

  Door de verzakking heb ik erge urine verlies.

  Ook mijn menstruatie is het afgelopen jaar erg veranderd. Heel heftig bloed verlies, soms ook stolsels, veel kramp tot in mijn bovenbenen en onderrug. Lijkt soms wel beginnende weeën..

  De uitslag van het uitstrijkje laat 2 a 3 weken op zich wachten. En ik maak mezelf mega druk.. Google is je vriend en je vijand.. want ik zoek me suf..

  Maar kan iemand mij vertellen waar dit op lijkt.. want ik kan alleen maar baarmoederhalskanker vinden. Maar dat maakt mij nu heel onrustig..

   

   

  Reageer
  #2

  Daar kan niemand je zo antwoord op geven, anders had de huisarts dat wel gedaan. Je zult helaas toch nog even geduld moeten hebben en op de uitslag van het uitstrijkje moeten wachten

  Reageer
Reageer op: Wondjes baarmoeder
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief