Deodorant dop vast in mijn vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Help er deodorant dop vast in mijn vagina. En ik durf mijn ma niks te vertellen. Ik heb al geprobeerd om het eruit te perzen maar het lukt me niet. Kan iemand me alsjeblieft helpen?

    Reageer
    #2

    Daar zul je dan mee naar de Huisartsenpost moeten... of je moeder vragen of ze die eruit kan halen

    Reageer
    #3

    Hi, met D. Met volle schaamte, had ik ook een dop in mijn vagina. Ik weet nie of je t nogsteeds hebt, maar bel de huisarts het moet eruit! Het kan je baarmoeder schuiven en kan je best pijn krijgen. Ik ben zelf naar de gynaecoloog geweest, had gewoon verteld dat dit niet vermeld moet worden naar me ouders. Met alle hulp kreeg ik een opname en was het eruit pfeww.. maak je geen zorgen, artsen hebben super veel dingen gezien wat mensen erin stoppen, zelfs soms iets in de plasbuis😬. Het moet echt eruit meid, maak je geen zorgen. Ik snap dat het heel awkward is maar voor hun is dit zeker niet iets nieuws.

    Met vriendelijke groet,
    D.

    Reageer
Reageer op: Deodorant dop vast in mijn vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief