Algehele buikpijn na seks

Online ZorgZus
  • #1

    Na gepenetreerd te zijn ontstaat er naar een aantal uur algehele buikpijn. Van mijn maag tot mijn onderbuik. Hierdoor ervaar ik onwijze pijn, het gevoel dat mijn darmen aan het “kneden zijn” (meestal ga ik veel scheten laten) en ik heeeel zelden het gevoel heb van overgeven.

    Een soa? Nee die heb ik niet (laten testen door onveilige eerste keer). Hiv? Dit zijn wel geen symptomen, maar de angst komt op. Kan het?

    Mijn vriend zegt dat het ligt aan mijn vagina. *ik blijf erg strak. Toevallig was mijn vagina dit keer niet gevoelig na de seks en zou ik morgen nog een rondje kunnen, maar daarna, en meestal al na 1x, kan ik niet nog een keer gepenetreerd worden zonder pijn. Ik moet dan ook sowieso 1 week “herstellen”. Met andere woorden, ik span ook niet de correcte spieren aan.

    Nu wil ik volgende week zowel over de algehele buikpijn en de penetratie pijn bellen naar de huisarts, weet alleen niet wat ik moet zeggen...hoop dat een van jullie mijn in de tussen tijd even gerust kan stellen

    Reageer
Reageer op: Algehele buikpijn na seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief