• #1

  Hallo,

  Kun je vaginitis krijgen door een stafylokok of streptokokken bacterie. Zo ja, hoe dan? En welke klachten horen hier dan voornamelijk bij? Ik ben bang dat ik een vaginale infectie heb en omdat ik nog maagd ben willen zij geen kweek maken en moet ik naar de gynaecoloog (minimaal 6 weken wachttijd) en ik voel me hier echt niet lekker bij 🙁

  Bedankt

  Reactie
  #2

  In de meeste gevallen zijn het bacteriën die van nature in de vagina voorkomen, maar op sommige momenten even de overhand krijgen

  Reactie
  #3

  Oke dank u. Snap ik.

  Wat ik mij afvraag is; ik had een steenpuist op mijn binnenbeen.. of in ieder geval. Het was ontstoken. Ik heb deze uitgeknepen en toen ontsmet, even later begon het feest.. brandende vagina.. zou het kunnen zijn dat een bacterie vanuit de puist naar mijn vagina verhuisd is? Is dit mogelijk?

  Ik heb verder geen jeuk of afscheiding of roodheid.Dit zijn wel symptomen van vaginitis aldus dokter?

  Mijn dank is alvast groot.

  Reactie
  #4

  Dat lijkt me niet zo waarschijnlijk

  Reactie
  #5

  En vieze afscheiding, dus anders van kleur enzo.. en roodheid om de vagina zijn de symptomen van een ontstoken vagina? En jeuk?

  Reactie
  #6

  Dat kan er wel bij horen

  Reactie
  #7

  Wat past er nog meer bij?

  Reactie
  #8

  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/178140-vaginitis-symptomen-oorzaak-behandeling-en-preventie.html

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  En dit kan alleen maar ontdekt worden door vaginaal onderzoek? Ik ben namelijk bang dat ik een vaginale ontsteking heb... mijn dokter denkt niet dat ik dit heb omdat ik geen vreemde afscheiding heb, geen koorts heb.. het brand wel, maar niet continu.. beetje later in de dag dat het gaat branden.. ik maak me ernstig zorgen maar ik moet MINIMAAL 6 weken wachten, dat lijkt me een beetje lang. Wat denkt u als u dit zo leest?

  Reactie
  #10

  Er zou gewoon even een uitstrijkje gemaakt moeten worden. Vraag anders een verwijzing voor de gynaecoloog

  Reactie
  #11

  Ik ben verwezen, wachttijd minimaal 6 weken.. als ik bel hoor ik alleen dat het vol zit. Daarom vraag ik uw mening, wat denkt u hier van?

  Reactie
  #12

  Ik kan daar zo weinig over zeggen. Het zou toch onderzocht moeten worden. Ik acht het niet uitgesloten

  Reactie
  #13

  U sluit niet uit dat er een ontsteking kan zitten bedoelt u?

  Reactie
  #14

  Dat klopt

  Reactie
  #15

  Maar het zou dan bevoorbeeld niet kunnen komen omdat ik dat puistje op mijn benen heb uitgeknepen en dat er zo een bacterie vanuit die puist in mijn vagina gekomen is?

  Reactie
Reageer op: Vaginitis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief