• #1

  Goedemorgen,

  Ik heb een vraag over een soort gezwel aan de binnenkant van mijn vagina. Het is een beetje een gek verhaal om uit te typen maar ik zal het zo goed mogelijk omschrijven. Als ik mijn vinger in mijn vagina steek en vervolgens mijn hand omdraai (zodat mijn vinger op de onderwand zit) voel ik daar soms iets uitsteken!/uitpuilen. Het lijkt een soort bobbel te zijn. Het zit onder de 'wand' en ik kan het indrukken en dan zakt het ook weg. Wat kan dit zijn?
  Ik maak me een beetje zorgen.
  Ik ben overigens een vrouw van 24 jaar.

  Alvast dank voor de hulp

  Groet Ellen

  Reactie
  #2

  Het zou je baarmoederhals/mond kunnen zijn

  Reactie
  #3

  Zou het ook mijn endeldarm kunnen zijn? Ontlasting wat daaronder opgehoopt zit? Ik heb laatst een echo gehad bij de gynecoloog en alles zat wat betreft mijn baarmoeder etc op de juiste plek.

  Reactie
  #4

  Dan zou je klachten moeten hebben met poepen.
  Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken als je er ongerust over bent

  Reactie
  #5

  Hallo,

  Ja dat weet ik.. Ik heb helaas hypochondrie en ook angst om naar de dokter te gaan. Ik heb inderdaad wel moeite met ontlasting met name tijdens de menstruatie. Het voelt ook als ik de bobbel indruk alsof dat druk zet op de endeldarm en of ik moet poepen zeg maar.. Ik ben erg bang voor kanker maar als ik zoek op Google kom ik hier niet gelijk wat over tegen.

  Reactie
  #6

  Als in de bodem van de vagina drukt voel je dat in de endeldarm. Dat is normaal. Dat je ook wat moeite hebt met poepen tijdens de menstruatie is ook normaal. Ik enk dat je de baarmoederhals / mond voelt. En dat is ook normaal, dat hoort daar te zitten

  Reactie
  #7

  Heel erg bedankt voor uw reactie! Dat stelt mij enorm gerust.

  Reactie
  #8

  Hallo,

  Ik ben helaas weer even in paniek. De menstruatie is inmiddels voorbij maar de pijn helaas niet. Ik heb veel last van anuskrampen (soms hevig en soms licht) moeite met ontlasten. Met name het gevoel dat ik hard moet persen en het gevoel nooit leeg te zijn. Ook pijn bij mijn stuitje uitstralend naar de billen en naar onder en gewoon een vervelend gevoel aan de buitenkant bij mijn anus. Is het normaal om niet helemaal leeg te zijn na het ontlasten?

  Lijkt dit op anuskanker? Ik zit mezelf helemaal gek te maken met deze gedachten...

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9
  1. Nog even wat... Het is een beetje een gek verhaal weer maar als ik mijn vinger in mijn anus steek om te voelen voor bobbels voel ik aan het uiteinde zover als ik mijn vinger kan steken aan de onderkant (dus als ik mijn hand omdraai) een ronde vorming of iets dergelijks alsof het afloopt. Wat kan dat zijn? Sorry voor deze paniekerige berichten weer ik heb het even erg moeilijk met mezelf.
  Reactie
  #10

  Je zit je vooral zelf helemaal gek te maken.
  Het idee om helemaal leeg te moeten poepen, is een dwangmatige gedachte.

  Reactie
  #11

  Het zal waarschijnlijk je baarmoederhlas/mond zijn

  Reactie
  #12

  Ja dat is helaas echt zo... Kunnen daar die krampen van komen? Van spanning?en kan ik het uiteinde van mijn darm voelen? Het voelt alsof het daar dicht zit aan het uiteinde zeg maar

  Reactie
  #13

  Dat zou heelmgoed kunnen. Je verkrampt door de angst en de spanningen

  Reactie
  #14
  1. Oké bedankt weer voor uw reactie. Ik heb er veel aan. Ik vind het toch zo gek om het uiteinde van de darm zo makkelijk te kunnen voelen op die manier dat ik er van in paniek raakte
  Reactie
  #15

  Goedemorgen,

  Excuus voor het alweer berichten maar ik heb toch nog een vraag. Klinkt een verstopt gevoel en krampen als anuskanker? Ik heb nu ook veel pijn bij en rond mijn stuitje.. Snap er niks van en moet er zoveel aan denken de hele tijd. Het komt niet heel veel voor op 24 jarige leeftijd toch?

  Reactie
Reageer op: Bobbel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief