Bruine ruikende afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb sinds 1,5 maand een vriend en daarin heeft hij mij ook ontmaagd. We hebben nu best vaak seks maar sinds 1 week heb ik last van bruin en best wel sterk ruikende afscheiding.

    Zelfs gister tijdens het voorspel had ik er last van en rook mijn vriend dit dus ook. Hij vindt het niet erg (zegt hij). Maar ik dus wel en het is best irritant. Ik moet daarbij zeggen dat ik al 2,5 jaar de pil slik en het afgelopen jaar niet ben veranderd van merk. Wel heb ik de pil vaak doorgeslikt maar nu ik dus seks heb doe ik dat niet meer voor de zekerheid.

    Iemand misschien een idee hoe dit zou kunnen? Ik vind het echt heel erg vervelend namelijk en weet ook niet wat ik moet doen...

    Reageer
    #2

    Als de klachten aanhouden, zou je toch naar de huisarts moeten gaan om te kijken of het geen infectie is

    Reageer
    #3

    Wat dacht je van klachten door de pil? Die bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen. Ook verandert hij je vaginale milieu.

    Reageer
    #4

    Klopt het dat als het door de pil komt ik daar mee moet stoppen en een andere anticonceptie moet nemen?

    Reageer
    #5

    Heel goed mogelijk dat je dan moet wisselen

    Reageer
Reageer op: Bruine ruikende afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief