Schaamlipcorrectie ervaringen

Online ZorgZus
  • #1

    hoi,

    Ik ga over een maand een (uitgebreide!) schaamlipcorrectie laten doen en ik ben benieuwd of er andere meiden zijn die dit ook binnenkort gaan doen of net hebben laten doen? Ik zou wel ervaringen willen uitwisselen en de komende weken elkaar bijpraten over hoe het gaat na de operatie. Iemand hier ook behoefte aan?

     

     

    Reageer
    #2

    heyy! Als het goed is heb je de operatie nu al gehad, en is het zelfs al bijna volledig genezen bij jou.. maar toch ben ik benieuwd naar hoe het was voor jou 🙂 ik zelf ga het doen over waarschijnlijk 6 weken (waar ik trouwens heel erg van baal aangezien ik had gehoopt dat het proces wat sneller kon ivm mn studie enzo...)

    ik ben gewoon heel erg benieuwd naar iedereen zn ervaringen en of je het nog een keer zou doen! Waar ik zelf heel erg mee zit is dat je pas na 6 weken na de operatie weer seks enzo mag hebben en dat vind ik toch wel echt heel erg lang... en er wordt vaak verteld dat de zwelling tot 10 (!!) weken kan blijven aanhouden. Ik kan me niet eens voorstellen hoe lang dat genezingsproces duurt enzo 🙁

    hoop dat je dit nog leest hahaha

    Reageer
    #3
    • Waar zijn alle oude berichten gebleven?

     

    Reageer
    #4

    Er schijnt is mis gegaan te zijn. Ik zal er maandag naar laten kijken . Voor nu alvast excuus voor het ongemak.

    Reageer
    #5

    Hi Anna,

    Er was nog een topic hierover met 39 pagina’s met ervaringen. Deze is sinds een week offline (super irritant!) maar ik lees net dat de moderator hier maandag naar gaat kijken. Ik vond het zelf erg fijn om de verhalen te lezen en met elkaar de ervaringen te kunnen delen.
    Hopelijk komt deze snel weer online en kun je lezen over alle ervaringen en waar iedereen tegenaan is gelopen tijdens het herstel.
    Veel succes in ieder geval alvast!

    Reageer
    #6

    @Mariska Sorry maar wat bezielt jou om zo tekeer te gaan zonder te weten of iets echt zo is of niet? John neem al jaren iedere dag:lees IEDERE DAG de tijd om de meeste vragen te beantwoorden van mensen die overal mee zitten en hulp nodig hebben. Hoe goed denk je dat hij betaalt wordt om dit te doen? Wat doe jij met je tijd als ik vragen mag? Help jij ook mensen die in geestelijke wanhoop zitten vanwege klachten of lichamelijke afwijkingen? Ik denk dat jij even wat respect mag tonen en niet als een tokkie je gal spuwen alsof je het recht hebt om dat te doen.

    Reageer
    #7

    Ik heb de berichten verwijderd. Hij/of zij plaats met enige regelmaat onder meerdere namen ongewenste berichten zonder enige medische vraagstelling maar lokt vooral reacties uit over schaamhaar. Helaas kan ik het IP adres niet blokkeren. Het is een dynamisch IP. Morgen gaat er een klacht naar de provider.

    Reageer
Reageer op: Schaamlipcorrectie ervaringen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief