2 vragen!!

Online ZorgZus
  • #1

    hallo ik heb 2 vraagjes
    Ik heb altijd een gevoelige vagina. Ben 17 en heb nog nooit seks gehad.. Mn vagina doet niet echt pijn of zo, maar vaak een rotgevoel inwendig aan de zijkant. Soms jeukt t, soms branderig.
    dit is al best wel lang, en ik voel niks raars verder. waar komt dat gevoel dan vandaan?? herkent iemand dit?? Het is vooral gevoelig als ik ook een beetje een branderig gevoel heb door afscheiding. tis ook meer aan 1 kant.
    Dan mijn tweede vraag, ik heb wel pas geleden een inwendige echo gehad om naar mijn baarmoeder/eierstokken te kijken, omdat ik soms steken had, die nu weer weg zijn trouwens. er was ook niks aan de hand ofzo. mijn vraag is nu: kunnen ze met zo'n inwendige echo ook je vagina zien? of echt alleen je eierstokken etc? Als er afwijkingen waren in mn vagina, zou de gyneacoloog die dan opgevallen zijn??? dan hoef ik me in ieder geval geen zorgen te maken dat er een afwijking zit of zo.

    alvast bedankt!!
    gr.

    Reageer
Reageer op: 2 vragen!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief