dieptevagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo

    Ik heb een probleem, mijn vagina is niet meer dan 4 cm diep, als ik er met mijn vinger inga dan voel ik makkelijk mijn baarmoedermond met daarom heen wat ruimte. Als ik een tampon inbreng komt hij tegen mijn baarmoedermond aan en dat doet pijn,het zit ook niet comfertabel want ik voel hem zitten omdat hij niet dieper kan.

    Ik heb nog geen sex gehad, ik ben bang dat het vrijen pijn gaat doen omdat hij zo ondiep is en dan tegen mijn baarmoedermond aangaat. ofhij moet een penis van 4 cm lang hebben:P
    Ik heb wel gelezen dat de vagina langer wordt als je opgewonden bent, maar dat is ook maar 2 cm ofzo. Ik ben bang dat als me vriend me vingert het vies vind als hij me baarmoeder mond voelt.
    Heeft iemand hetzelfde probleem als mij? Kan ik hier ietsaan doen?

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je dan ?

    Reageer
    #3

    Daar is niets abnormaals aan hoor. Ik denk dat de meeste vrouwen hun baarmoedermond wel voelen.
    En rond je menstruatie zit dat sowieso wat lager, dus voel je het meer.

    Reageer
    #4

    Ik ben 19 jaar en zeer onzeker. En ik ben ook nog maagd dus ik ben nog onzekerder of mijn vagina niet diep genoeg is, vooral waneer je hoort dat een stijfe penis iets van 14/15 cm gemiddeld is..

    En ik hoop niet dat het pijn gaat doen:P

    Reageer
Reageer op: dieptevagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief