Schaamhaar bijhouden?

Online ZorgZus
 • #1

  Hooi

  Een vraag waar de meiden en/of vrouwen onder ons denk ik ook wel is mee zitten.
  Ik ga namelijk binnenkort op voetbal en ik heb gehoord dat iedereen daar altijd met elkaar gaan douchen.
  Dat moet ik dus ook gaan doen. Eigelijk ben ik heel erg onzeker over mijn lichaam, en dan in één keer moet ik met de andere meiden douchen. Best eng! Maar ik moet over die stap heen.
  En nu dus eigelijk de vraag wat het vooral moeilijk maakt, ik weet namelijk niet hoe ik mijn schaamhaar moet hebben.
  Is het normaal om er niks aan te doen, of een beetje bij te houden, of een streepje te maken of helemaal kaal of nog wat anders?

  Hoe hebben jullie dat? En zou je dan je leeftijd er bij willen zetten ik ben eigelijk heel erg benieuwd hoe iedereen dit doet.
  Het is eigelijk toch iets heel persoonlijks.
  Ik hoop dat ik doormiddel hiervan toch een beetje zekerder word en weet hoe ik mijn schaamhaar moet bij houden.

  Heel veel liefs v. Maaike

  Reageer
  #2

  Ik ben 36, en scheer het met een tondeuse over een kam. Hierdoor schaadt het de huid niet. Hiernaa scheer ik de korte haartjes nat, in de richting van de haargroei. niet tegen de haargroei in want dan beschadig je de huid en krijg je kleine ontsetekinkjes die wel weer snel weggaan, maar toch.

  Reageer
  #3

  Ik ben 27 en scheer alles weg met een scheermesje.
  Persoonlijk vind ik veel haar op die plek smerig, maar dat is mijn mening. Een driehoekje is ook goed, maar dan niet veel haar.

  Reageer
  #4

  Ik scheer het ook met een mesje als ik in de douche sta..
  Ik heb een klein sikje. weet je wel een plukje.. Ik vind geschoren zijn toch hygienischer, vooral als je ongesteld bent.. en dat sikje zit er omdat het er dan niet al te meisjesachtig uitsiet, want dat vind ik dan als het helemaal kaal is.. en mannen vinden een plukje, driehoekje of streepje ook wel opwindend.. en geschoren zijn is ook zoveel beter met de sex.. voor jou en voor de man..

  Alleen geschoren mannen vind ik dan weer niks aan.. ze moeten een beetje haar hebben daarbeneden.. vind het vooral opwindend als ze een streepje hebben van hun navel naar beneden.. ze moeten dan ook weer niet al teveel haar hebben, maar ook niet helemaal kaal..

  Reageer
  #5

  Dankje wel allemaal voor jullie reactie..nou over 2 weken is het zover..ik denk dat ik maar streepje doe..al weet ikook niet precies hoe dat moet.
  Of heeel klein beetje haar zodat er net wel iets zit en niet helemaal kaal is? dat kan opzicht toch ook wel?

  Reageer
Reageer op: Schaamhaar bijhouden?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief