Gekke vagina

Online ZorgZus
 • #1

  hoi, ik ben een meisje van 15 en ik heb vragen over mijn vagina. Want,

  ten eerste heb ik heel gek ruikende en veel afscheiding, de onderkant van mijn onderbroek heeft ook een natte vlek zegmaar. Maar het vervelendste is dat het erg stinkt. Als ik een tijdje stil zit en dan weer beweeg ruik je het en het ruikt niet zo lekker..kun je hier iets voor kopen in de drogist?

  ten tweede, ik kan nirt tegen mijn haarrichting in scheren want dan krijg ik rode bultjes en ingegroeide haartjes, dit is heel vervelend want als ik met de richting mee scheer dan zie je nog haartjes en dat is niet mooi.. iemand tips?

  Reageer
  #2

  Voor de klachten van je vagina raad ik je aan om naar de huisarts te gaan. Je zou een infectie kunnen hebben.
  Scheren:
  Gebruik een scheerschuim of scheerolie. Zorg dat je altijd een scherp en schoon mesje hebt. Scheer eerst met de richting van de haar zoveel mogelijk weg en dan in tegengestelde richting

  Reageer
  #3

  Als je schroom hebt om hiermee naar de arts te gaan, kun je ook eerst zelf naar de drogist gaan en daar een vaginale creme kopen tegen schimmelinfecties en dergelijke.  Als dat niet helpt, dan alsnog naar de dokter.

  Voor wat betreft het scheren : Inderdaad eerst goed inzepen en altijd een vlijmscherp mesje gebruiken. Een mesje wat bot raakt moet je weggooien. Of eventueel hooguit nog gebruiken voor minder gevoelige  lichaamsdelen zoals de schenen oid. En vaak genoeg herhalen (toch wel minimaal 2x per week, en scheer je bij voorkeur onder de douche.

  Of je neemt een ontharingscreme voor de gevoelige huid. Dat geeft een superglad resultaat. Wel goed de gebruiksaanwijzing lezen, het is nogal agressief spul als je het te lang laat zitten op de huid.

  Reageer
  #4

  De dokter kan kijken of het een schimmeltje of een bacteriële infectie is dus niet zelf mee knoeien. Wel kunnen je voedingspatroon, darmflora en tekorten aan voedingsstoffen een rol spelen.

  Reageer
Reageer op: Gekke vagina
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief