Gevoelige vagina

Online ZorgZus
 • #1

  hoi, heb een vraag.

  ik heb ongeveer 4 weken geleden onbeschermde seks gehad, diegene heeft zich laten testen op soa’s uiteindelijk niks aan de hand.

  maar sinds een paar dagen heb ik last van een gevoelige vagina, het is heel erg gevoelig als ik het bijv ga wassen, soms kleine jeuk maar niet heftige jeuk. Had ook afgelopen dagen een hele strakke broek aan, misschien dat het daar door komt. Wil niet zomaar naar de dokter gaan, zou het best eng vinden om een soa test te doen. Heb zelf lange tijd geen seks gehad dus van mijn kant een soa is geen sprake van, van mijn partner ook niet. Toch vind ik het een beetje eng. Zou het een schimmelinfectie kunnen zijn? Heb weinig last van overmatig veel afscheiding, of penetrante geurtjes. Waar zou het door kunnen komen? Heb nooit eerder last gehad van een gevoelige vagina..... can someone help me? ?

   

  x

  Reageer
  #2

  Even tussendoor, weet niet of het relevant is maar ik draag een spiraal. Vind het daarom echt eng om een soa test te overwegen.

  groetjus

  Reageer
  #3

  Ik denk dat het toch goed zou zijn, als je met de klachten naar de huisarts gaat

  Reageer
  #4

  Wat heeft de spiraal met een soa test te maken?

  Reageer
  #5

  Ik vind het idee wel eng, stel dat het wel een soa kan zijn. Als je een spiraal draagd en een soa hebt kun je toch onvruchtbaar worden?

  Reageer
  #6

  Soa's zijn  behandelbaar.  Daarom moet je uit voorzorg met de klachten naar de huisarts gaan

  Reageer
Reageer op: Gevoelige vagina
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief