Oplossing voor afscheiding!

 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik wil graag mijn ervaringen delen, voor meiden/vrouwen die met hetzelfde probleem worstelen als ik deed.
  Ik had namelijk ineens last van overmatige afscheiding.
  Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest, ik ben toen getest op soa's, bacterie, schimmels etc. Er is zelfs een uitstrijkje gemaakt maar niks te vinden
  Ik heb toen canesten gyno geprobeerd en de dokter heeft mij metronidazol voorgeschreven maar het werkte beide niet. Ik ben toen doorverwezen naar de gyn en die kwam met het perfecte advies: dit is normaal, je moet het accepteren. (Terwijl de huisarts had gekeken en zei dat ze het inderdaad zag zitten).
  Heel frusterend dus en ik raakte er zelf lichtelijk depressief van.
  Toen zelf maar wat middeltjes uit gaan testen. Alle huis tuin en keuken middeltjes die je op het internet tegen komt: yoghurt, azijn, tea tree olie. NIKS HIELP.
  Een vaginale douche werkt wel om het een dag droog te houden en je niet vies te voelen, maar dit pakte de 'oorzaak' niet aan en als ik hiermee stopte was het ook gelijk weer raak.
  Inmiddels 2,5 jaar verder (als het niet langer is), helemaal ten einde raad.
  Ik kwam perongeluk op het middel: Floumizin, ik las hier hele goede recenties op via het internet. Je kan het vast ook wel via de huisarts krijgen.. maar ik had geen zin om naar de huisarts te gaan, want voelde me niet serieus genomen.
  Ik heb het via internet besteld. Via Amazon is er een apotheek uit Duitsland die dit middel verkoopt. Ik heb natuurlijk wel eerst even de recenties gelezen en dit middel had 5 sterren van eerdere kopers gekregen. Ik heb het toen maar besteld, zonder verwachtingen.. zodat ik niet weer teleurgesteld zou worden.
  Dit zijn vaginaaltabletten en je moet deze 6 dagen gebruiken, wat een topmiddel!
  Ik heb nergens meer last van gehad en ik voel me weer fris!

  Voor meiden/vrouwen in dezelfde situatie, zou ik dit product dus aanraden.

  Succes!

  Reactie
Reageer op: Oplossing voor afscheiding!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief