Verstandskiezen getrokken, kaken niet meer recht op elkaar

  • #1

    Beste Mensen,

    Gister heb ik twee van mijn verstandskiezen laten trekken en nu als ik in de spiegel kijk staan mijn kaken niet meer recht op elkaar. De zwelling zal hier wel iets mee te maken hebben maar hoe ernstig is dit. Het baart me zorgen dat niemand anders dit zich heeft afgevraagd op het internet. De operatie viel zoiezo tegen omdat er veel geboord moest worden. Er zit een gat naar de neus vanuit achter het gebit, heeft dit er iets mee te maken?

    Graag spoedig antwoord, vriendelijke groet!

    Zuenie

    Reageer
    #2

    Nog steeds zit mijn onderkaak een stuk naar links geschoven en is eten erg moeilijk omdat mijn tanden niet recht op elkaar komen. Graag reactie of dit zichzelf rechttrekt of dat ik moet bellen naar het ziekenhuis.

    Reageer
    #3

    Nog een aantal dagen later en de zwelling is voor een groot deel weg. Alleen de kaken staan nog steeds scheef van elkaar. Ik ben bang dat een stuk bot achteraan de bovenkaak is afgebroken waardoor mijn gebit nu scheef aan het staan is. Is dit mogelijk of maak ik mezelf gek? Ik wil me niet voor gek zetten bij het ziekenhuis omdat ik panikeer over niks. Ik wacht tot maandag, hopelijk heeft hier dan iemand een visie erover gegeven.

    Reageer
    #4

    Hallo Zuenie,
    Ik zou contact opnemen met je kaakchirurg en desnoods een foto laten maken. Heb je geen hoofdpijn nu je kaken niet goed op elkaar passen? Laat je horen hoe het verder gaat met je?

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Dank voor de reactie Joost.

    Ik kan mijn kaak nu weer bijna rechtzetten op wilskracht. Alleen als ik mijn mond open doe gaan ze weer erg scheef. Dat lijkt me een goed teken. Heb vandaag gebeld naar de kaakchirurg maar helaas is deze pas maandag weer open. Ik wacht tot maandag en bel ze dan weer. En ja ik heb redelijk flinke hoofdpijn, het eerste wat ik ´s ochtends doe is grijpen naar pijnstillers.

    Reageer
    #6

    Het is nog erger geworden. De zwelling lijkt compleet weg te zijn en de scheefheid is er nog. Daar bovenop kan ik links achter mijn laatste kies met een stukje bot spelen, zit helemaal los. Morgen zal ik het ziekenhuis een belletje geven en hopelijk vertellen ze me dan dat dit automatisch opnieuw aangroeit. Ik betwijfel het en ga er eigenlijk van uit dat ik weer onder het mes moet 🙁

    Reageer
    #7

    Hallo Zuenie, hoe is het nu met je?

    Reageer
    #8

    Hallo Zuenie,

    Wat was de uitkomst? Ik heb nu namelijk hetzelfde probleem en kan er niks over vinden!

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Verstandskiezen getrokken, kaken niet meer recht op elkaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief