Kroon op kies

  • #1

    Van het weekend beet ik op iets hard, ik had het vermoeden dat ik mijn vulling stuk heb gebeten.
    Kon gelukkkg snel bij de tandarts. Daar kreeg ik nogal wat schokkend nieuws. Mijn hele kies is door twee (verticaal) de bobbel is er af! En dat terwijl ik heel veel aandacht besteed aan de tandzorg. Het is de kies waar mijn enige zenuwaanvallen behandeling is op uitgevoerd, toeval? Denk het niet, je kies wordt namelijk zwakker na een zenuw kanaal behandeling en gezien het een grote vulling is, is er veel tandweefsel al verloren en wordt de kies kwetsbaar. Maar de tandarts heeft hier geen woord over gerept. Wanneer ik vroeg hoe dat zo is gekomen, zegt ze als de duwkracht hard is, bv door knarsen.
    Nou ik knars niet, en weet zeker dat het door de zenuwbehandeling is gekomen, die heb ik een eliseaar al jaren geleden uitgevoerd maar goed.
    Enfin, er moet nu een kroon op.
    Ik heb zitten zoeken naar ervaringen van mensen, en sommigen hebben een gouden kroon op gezet.
    Mijn vriendin zegt me dat dit maar raar is en dat ik
    Voor een porseleinen kroon moet gaat.
    Maar als ik ervaringen lees van mensen, zijn ze tevreden met hun gouden kroontje en schijnt het heel duurzaam te zijn, gaat namelijk je leven lang
    Mee en een porseleinen kroon niet! Mijn kies is niet zichtbaar dus mij maakt het niet uit. Het is
    Mijn eerste kroon en ik heb me nog niet echt in verdiept.
    Ik denk dat er weinig tandartsen zijn die gouden kronen zetten, tenminste ik kan op de websites van de tandartsen niets over vinden.

    Heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand mij hier deskundige advies in geven ? Ik heb nog een maand de tijd, ik heb nu een. Tijdelijke vulling maar die kan maar Max een maand blijven zei de tandarts.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Voor deskundig advies zou ik toch een tandarts bellen,op dit forum zijn geen (tand)artsen of  andere specialisten.

    Reageer
Reageer op: Kroon op kies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief