Achterste kies trekken

 • #1

  Hey !
  Ik ben 26 jaar en 7 jaar geleden 2x een wortelkanaal behandeling gehad in mijn linker achterste kies in de bovenkaak (niet mijn verstandskies kies) het moest 2x omdat het na de eerste keer helaas nog niet helemaal weg was
  3 jaar geleden brak 3 kwart van me kies ineens af. Mijn tandarts heeft hem toen kunnen maken maar helaas brak die deze week weer af en de tandarts zegt dat de beste optie is om het beetje kies wat er nog zit te verwijderen omdat het te klein en zwak is om er nu nog iets op te bouwen. De kosten van een implantaat met kroon zijn hoog. Mijn tandarts zegt dat dit ook niet nodig is en als het haar gebit was geweest ze niet iets terug had laten plaatsen omdat je weinig merkt dat je die kies mist en dat een hoop tijd geld en energie bespaard.

  Nu ben ik toch erg aan het twijfelen ik ben erg jong en moet nu al een kies missen. De kosten zou ik niet niet kunnen missen maar wellicht als ik spaar moet het lukken binnen 1/2 jaar om toch een implantaat te plaatsen.

  Zijn er mensen of tandartsen hier die ook zeggen dat je de achterste kies inde bovenkaak niet heel erg gaat missen ? Vind het toch een heel raar iddee km zonder kies door het leven te gaan terwel ik nog een heel leven voor me heb.

  Ik hoor het graag

  Groentjes !

  Reageer
Reageer op: Achterste kies trekken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief