verstandskiezen eruitgetrokken

 • #1

  maandagmiddag zijn mijn verstandskiezen eruitgehaald.... ik heb vandaag, vrijdagmiddag nog steeds HEEL VEEL pijn.de bovenste was er in 3 minuten uit, en de onderste duurde 3 kwartier. 45 minuten boren, duwen, trekken, bijna mn kaak uit de kom maar dat ging net goed. kheb niet het idee dat de pijn minder word. heb de mondhygienist al gebeld en verteld hoe ik me voel en ze heeft me kort verteld wat ik moet doen en laten en gezegd dat ik moet doorzetten. die brufen 600 met paracetamol onderdrukt de pijn een beetje,maar ik heb nog steeds veel pijn. ik weet ook niet meer wat ik moet, en wat ik voor reacties hierop verwacht. maar ik wil dit gewoon niet meer voelen, voel me echt ellendig, ondanks dat mijn moeder vrij heeft genomen en heel goed voor me zorgt. in april moet ik weer.... voor de andere 2. pijn pijn pijn.

  Reactie
  #2

  Wat ontzettend vervelend. Gelukkig zijn ze er nu uit, het moest toch gebeuren. Je kunt inderdaad enige tijd pijn houden maar zolang als nu bij jou is wel erg lang. Is de pijn veranderd, was het minder en is het nu erger geworden? En is de pijn veranderd? Het zou kunnen gaan ontsteken, maar daarvoor heb je denk ik wel informatie gekregen van de kaakchirurg. Wat staat er in het foldertje dat je gekregen hebt? Wanneer moet je contact opnemen als het niet goed gaat?
  Als de pijn echt niet te dragen is en met wat paracentamol en Ibuprofen te verhelpen is, en als je echt denk dat jet niet goed zit, bel dan even met de assistente en vraag wat je nu moet doen.
  Auw, beterschap.

  Reactie
  #3

  dat duurt wel erg lang, wordt het niet een beetje minder?
  wat Linde al schrijft: wanneer kon je contact opnemen met de kaakchirurg als het niet goed ging?
  Inderdaad gewoon even bellen!
  sterkte hoor, pijn is heel ellendig.
  Brenda

  Reactie
  #4

  Als het is gaan ontsteken, dan kun je er beter vroeg bij zijn. Neem contact op met de kaakchirurg.

  Reactie
Reageer op: verstandskiezen eruitgetrokken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief