Stukje G.U.M vast tussen tanden?

 • #1

  Hallo, ik zit momenteel een beetje te stressen.

  Gisteren avond na het tanden poetsen gebruik ik altijd GUM sticks door mijn tanden.

  Nou is er gisteren dus alleen bij een tand die rot bereikbaar is (hij zit verder naar achteren tussen 2 tanden gepropt) een stukje van dat rubber spul blijven haken denk ik En het brak af tussen de tanden. Het is maar een heel erg klein stukje en ik voel het niet enorm zitten eigenlijk. Af en toe voelt het even vervelend maar daar is het mee gezegd. Het stukje was toevallig een puntje met een borstelhaartje eraan. Nou is mijn vraag of dit eigenlijk spoed nodig heeft? Of dat ik wellicht voor donderdag avond een afspraak zou kunnen maken bij mijn eigen tandarts en dan mijn werk niet hoef te missen? Het irriteerde net heel eventjes en ik ben er enorm door gaan stressen toch.

  Het zit bovenin tussen de tanden waarschijnlijk bij het tandvlees. Ik zie het niet zitten. Maar ik ben bang dat het binnen 3 dagen kan vergroeien met het tandvlees en dat het dan op nare manieren verwijderd moet worden.

  Of, ik weet niet van welk materiaal dat stukje precies is en ik ben dus ook een beetje bang dat het naar binnen kan slaan en bloedvergiftiging ofzo kan veroorzaken.

  Ik ben nogal een doemdenker hiermee😅

   

  Mvg, anoniem

  Reageer
  #2

  Neem morgen even contact op met je tandarts en bespreek het

  Reageer
  #3

  Oké dus ik zou niet per se een spoedarts hoeven te raadplegen nu

  Reageer
  #4

  Morgen even bellen

  Reageer
  #5

  Niets om je direct zorgen over te maken inderdaad. Probeer het even met een flossdraadje eruit te halen. Lukt dit niet, adviseer ik je ook om de tandarts te bezoeken. Het is geen spoed, maar wacht er niet te lang mee.

  Reageer
Reageer op: Stukje G.U.M vast tussen tanden?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief