Breuken tand?

 • #1

  Hoi

  ik heb vanmiddag mijn onderste voortand laten maken alleen; 1. (Rode cirkel) er zijn barsten in mijn tand ontstaan. Is dit erg? & 2 (zwarte cirkel) de tand NAAST die tand heeft door al het gewrik ineens n witte streep. Wat is dit?

  Reageer
  #2

  Toch maar even terug naar de tandarts

  Reageer
  #3

  Ja ik moet a.s. maandag bellen voor een spoedafspraak, maar ik heb het gevoel dat ze mijn gebit helemaal verpest hebben. Die witte streep valt volgens mij te verwijderen, maar die breuken? Kan mijn tand ineens breken?

  Reageer
  #4

  Als ze de tand in een ringklem hebben gezet zou dat kunnen gebeuren

  Reageer
  #5

  Het breken? Valt dit wel te maken? Ik heb een aardige tandpolis, maat dit is een kost die ik niet accepteer om daaraf getrokken te worden. Ik wilde deze tand niet eens laten maken.. maar ze hadden hem een aantal maanden terug verpest door ineens te slijpen. Hadden geen coating achter gelaten en het bleek dat er n stukje was afgebroken. Om eerlijk te zijn; ik zag niets, maar dit was de beste keuze. Het is wel een voortand waar we het over hebben en het feit dat ik 21 ben...

  hij heeft overigens niet in een ringklem gezeten. Ze hadden we een soort lapje tussen gedaan met een elastiekje en een gek wrikje. Houten tandenstoker.

  Ze zijn overigens niet voelbaar en niet aan de achterkant zichtbaar

  Reageer
  #6

  Moeilijk om het zo te beoordelen, maar het lijkt in ieder geval een beschadiging

  Reageer
Reageer op: Breuken tand?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief