Extractie geheel gebit

 • #1

  Van de week was ik bij de tandarts. Ik kreeg het bericht dat alles wordt getrokken bij de kaakchirurg. Mijn gebit is ziek en dood en daar kan ik niks aan doen. Ik ben 26 jaar, dus heel confronterend..

  Binnenkort ga ik naar de kaakchirurg. De tandarts heeft mij doorverwezen omdat het wat gecompliceerd is (alles wordt tegelijkertijd getrokken, ik heb autisme en ik heb hemofilie B, een stollingsstoornis)

  Nu wil ik het graag onder algehele narcose. De tandarts lijkt dat ook verstandig. Dit uit hevige angst voor de tandarts en mijn autisme. Ook gaat bij een stress reactie mijn bloeddruk heel erg omhoog wat weer niet handig is met een bloed stollingsstoornis en ik heb maar 1 nier. Dus hoge bloeddruk moet worden voorkomen.

  Nu dus mijn vraag; wordt dit vergoed? Uiteraard begrijp ik dat ik het eigen risico sowieso moet betalen. Trekken van alle tanden en kiezen wordt sowieso via de kaakchirurg vergoed. Nu zou ik Willen weten of de chirurg toestemming krijgt voor de narcose. Dan kan ik dit meteen ook vertellen op de afspraak.

  Reageer
  #2

  Als de arts vaststelt dat het medische noodzaak is wordt dat gewoon vergoed. De chirurg beslist daar namelijk over

  Reageer
Reageer op: Extractie geheel gebit
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief