Wortels gebroken door polijsten

  • #1

    Zojuist kom ik van de tandarts. Sowieso vind ik het tandsteen verwijderen al heel ruw gedaan worden, maar polijsten is echt een ramp.

    Eerst word er wat spul met een borsteltje aangebracht, daarna word er met iets stevig op elke tand gedrukt. Zo stevig bij mijn twee voortanden dat ik zowat uit de stoel sprong.

    Ik ben hier erg van geschrokken! Het was alsof hij de tanden er probeerde uit te drukken! En het zou me niet verbazen als er wat wortels gebroken zijn. Ook zie ik op een voortand aan de bovenkant een witte barstje nu.

    Dit kan toch niet!!!

    Iemand enig idee of polijsten echt zo hard gedaan moet worden? Waarom kon hij niet voorzichtig dat ding op de tanden drukken?

    Reageer
    #2

    Dat had je dus aan de tandarts moeten vragen. Niemand kan je daar zo antwoord op geven. Als je denkt dat er een barst is ontstaan , moet je zowiezo teruggaan

    Reageer
Reageer op: Wortels gebroken door polijsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief