curretage

 • #1

  [Heb vorig jaar juni een kies laten trekken vanwege een hardnekkige ontsteking. Nu is de kies eruit maar de onsteking niet.
  Heb vanmorgen in Genk een cone beam rx laten maken, waarna de kaakchirurg mij vertelde dat er inderdaad nog ontsteking aanwezig was, en hij zei dat er een curretage van die holte moest gebeuren.Wie heeft dit ooit gehad, vind dit nl. allemaal doodeng? color=#0000FF][/color]

  Reageer
  #2

  Het kan idd zo zijn dat er ontstekingsmateriaal achterblijft in de holte waarin de kies heeft gezeten en dat kan vervelende klachten geven. Een ontsteking uit zich vaak aan de wortelpunt wanneer de kies dus verwijderd wordt kan er restweefsel achterblijven.
  Een curretage houdt eigenlijk gewoon in dat de holte wordt schoongemaakt/ schoongeschrapt dit gebeurd allemaal onder verdoving en valt reuze mee.
  Na deze beh. zal je snel van de pijn af zijn.

  Succes.

  Reageer
  #3

  Bedankt voor de snelle reactie, ben een beetje gerustgesteld. Maar hoe gaan ze het doen als er in die holte bot is gegroeid? Want de kaakchirurg zei
  daar iets over nl. hij zei eventuele aanwezige botgroei??? Valt het dan ook allemaal mee?
  En hoelang zou je er last van kunnen hebben?
  Ik bedoel na de behandeling.

  Reageer
  #4

  Bot vormt zich idd weer opnieuw. Waarschijnlijk zal de holte geopend worden en zullen ze het bot wegslijpen maar daar hebben ze zeer goed instrumentarium voor zodat het zo gebeurd is.
  De napijn zal meevallen omdat de holte weer gesloten wordt en er dus geen open wond achterblijft maar napijn zal je natuurlijk wel hebben.
  Succes

  Reageer
  #5

  zorg dat je pijnstillers in huis hebt voor na de ingreep.
  De ingreep zelf zal echt meevallen, maak je maar niet druk!

  Reageer
  #6

  Ben wel een beetje gerustgesteld, zal laten weten hoe het is gegaan.
  Heeft iemand misschien een suggestie voor pijnstillers? gebruik paracetamol met codeine, maar krijg er erg veel maagklachten van.

  Reageer
  #7

  Ben wel een beetje gerustgesteld. Laat wel weten hoe het is gegaan. Heeft iemand misschien een sugestie voor pijnstillers, gebruik paracetamol met codeine, maar krijg hier erg veel maagpijn van.

  Reageer
Reageer op: curretage
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief