Tandsteen achter spalkje, verschoven tand.

 • #1

  Help!

  Ik ben 22 jaar en een erg goed gebit, nooit last gehad ergens van. Toen ik 12 was, mocht mijn beugel eruit. Sinds die tijd heb ik een spalkje. Elke keer raakte dat *** ding los. Keer op keer naar de orthodontist om dat ding vast te laten zetten en een rekening van +€35,- op de mat. Na een jaar of 8 was de orthodontist ineens gesloten en toen het spalkje weer los ging, maar ik er geen last van had, ben ik niet meer terug gegaan. Echter is het spalkje aan de onderkant blijkbaar ook los. Enkele dagen geleden ontdekte ik ineens dat mijn voortand verschoven was! Ik ging kijken via de spiegel en ik zie tandsteen achter mn spalkje zitten.

  Helaas heb ik mij schuldig gemaakt aan het feit "lang niet naar de tandarts", dit omdat ik altijd een goed, sterk gebit had en de tandarts een "niet zo'n aardige man is".

   

  Meteen opzoek gegaan naar een andere tandarts en daar kan ik pas 11 maart terecht.

  Ondertussen maak ik mij echter zorgen om de verschoven tand en de pijn die ik erbij voel. Hoe wordt de tandsteen verwijderd achter het spalkje, en gaat de tand nog wel terug naar zn oude plekje?

   

  Ik hoor graag of er mensen zijn met een soortgelijke ervaring, ik maak me zorgen! 🙁

  Reageer
Reageer op: Tandsteen achter spalkje, verschoven tand.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief