Langer laten maken van tanden?

  • #1

    Ik heb op dit moment een beugel. Mijn beugel mag er eind november uit. Alleen zijn de twee tanden naast mijn voortanden heel kort in vergelijking met de rest van mijn gebit. Ik vind dit helemaal niet mooi. Bij de laatste controle zij de orthodontist tegen mij dat ik het moest accepteren. Alleen vroeg ik mij af: kunnen ze niet langer worden gemaakt? Het lijkt mij dat dat alleen kan als de beugel is verwijderd. De dag dat mijn beugel eruit wordt gehaald worden er ook gips afrukken gemaakt voor mijn Essix (doorzichtige beugel die om de tanden wordt geschoven) Dus stel, ik laat daarna de tanden groter maken, klopt de beugel toch niet meer? Hebben er hier misschien mensen ervaring met tanden langer/mooier laten maken na een beugel?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Zolang je een beugel draagt kun je niets aan die tanden laten doen. Dat zul je dus inderdaad voorlopig moeten accepteren.

    Reageer
Reageer op: Langer laten maken van tanden?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief