Trillende spieren en sporten

  • #1

    hey ik ben 20 jaar en heb trillende spieren en krakende gewrichten waarvan de oorzaak niet echt duidelijk is. Ik probeer nu iedere dag cardio + kracht training te doen maar merk dat ik de rest van de dag wel extreem trillende ledematen krijg hierdoor.. ik vroeg me af of dit op lange termijn voordelen met zich mee brengt op het gebied van trillen? Door de spieren te versterken? Of kan het ook nadelig uitpakken en moet ik oppassen? (Verder ben ik nu ook gestopt met roken want nicotine verergert het trillen, verder eet ik nu ook alleen maar groente en drink ik alleen maar water om te kijken wat voor een effect dit geeft moet ik nog wel langer doorgaan ben hier nu 1,5 week mee bezig).

    Reageer
    #2

    Daar is weinig over te zeggen omdat niet duidelijk is waar het trillen vandaan komt. Ik denk dat krachttraining niet zo goed is. Ben je ook al onderzocht door een neuroloog?

    Reageer
    #3

    Elke dag sporten lijkt me nogal intensief. Je lichaam heeft ook tijd nodig om te herstellen.
    Roken is inderdaad niet zo goed voor je lichaam en het kan tekorten in je lichaam geven, onder andere vitamine C. Een paar supplementen nemen kan dan helpen. Zo kunnen onder andere vitamine D, B en magnesium helpen bij spierklachten. Alleen groente eten is niet goed hoor. Je hebt ook voldoende eiwit nodig voor je spieren en hele lichaam. Eiwit bestaat uit allerlei aminozuren. Soms is aanvulling van bepaalde aminozuren belangrijk. Eventueel je laten adviseren.
    Bij krakende gewrichten kan soms natrium chloratum helpen.

    Reageer
Reageer op: Trillende spieren en sporten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief