hockeybal op binnenkant voet gekregen

 • #1

  Ik heb een paar dagen terug een hockeybal op de binnenkant van mijn voet gekregen. Die avond deed het heel erg pijn en de volgende dag ben ik naar de dokter gegaan. Hij gaf aan dat het waarschijnlijk alleen de spieren en pezen zijn die pijn doen (en dat klopt op zich ook wel, want nu gaat het wel goed) alleen wat ik wel raar vind is dat ik een hele grote rode plek heb op de binnenkant van mijn voet. Wat zou die rode plek kunnen zijn? En de plek is niet de grote van de hockeybal, maar groter en hij zit op de binnenkant van mijn voet en bovenop mijn voet.

  Reageer
  #2

  Dat zal een bloeduitstorting zijn in je voet.

  Reageer
  #3

  maar een bloeduitstorting is toch meer blauw, dit is rood. net zoals je bv bent verbrand of als je bv lang met je benen over elkaar hebt gezeten, dan zie je ook altijd een rode plek, alleen deze rode plek verdwijnt niet.

  Reageer
  #4

  Afhankelijk van de plek waar de bloeduitstorting zit kan die eerst even rood zijn en dan heel langzaam gaan verkleuren.

  Reageer
  #5

  ok, bedankt. Hoe lang blijft de voet dik? Of is dat bij iedereen weer anders? Ik ben bang dat er een klein scheurtje in een bot zit, maar ik heb er ook weer niet zo veel pijn aan als ik loop. Wel als ik op de plek druk waar de bal terecht is gekomen, maar dat is dan ook weer niet raar natuurlijk. En een scheurtje geneest misschien ook weer makkelijk. Ik mag maandag eventueel foto's laten maken, een doorverwijsbrief heb ik al, maar ik ga denk ik gewoon maar afwachten. Zondag wel wielrennen, dus hopelijk gaat dat goed.

  Reageer
  #6

  Dat is inderdaad voor iedereen anders. Maar ik zou toch die foto laten maken voor alle zekerheid.

  Reageer
  #7

  Ik ben uiteindelijk niet naar het ziekenhuis gegaan om een foto te maken. Ik kan er alles weer mee. Alleen op 1 punt van de voet doet het pijn, maar alleen als ik erop druk. Het zit aan de binnenkant van mijn voet en zoals ik zeg, ik voel er echt helemaal niks van bij alles wat ik doe. Moet ik hier wat mee?

  Reageer
  #8

  Dan maar eens afwachten of het helemaal weg trekt...

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: hockeybal op binnenkant voet gekregen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief