spiertrillingen

  • #1

    Iemand ervaring met spiertrillingen? Sinds midden mei heb ik er last van, meestal in kuiten en bovenbenen. Soms voel ik het ook elders. Heel vervelend. Ik heb in november 2022 een arthrodese enkel gehad, en sinds midden mei echt veel verbetering - minder pijn, beter mobiel. Orthopedist zegt dat het een gevolg is van de ingreep, dat de spieren nu harder moeten werken omdat ze lang stil gelegen hebben na de operatie en in de periode dat ik minder mobiel was. Klinkt aannemelijk. Ik voel het meestal in rust, dus als ik zit of lig. Vorige week een weekje op vakantie geweest en totaal geen last van gehad. Lijkt dan tussen mijn 2 oren te zitten. Heel bizar allemaal!

    Reageer
    #2

    Duidelijk een teken van stress, angst en spanningen

    Reageer
    #3

    Ik heb niet het gevoel dat ik echt onder stress sta, ofwel bestempel ik bepaalde situaties niet als stressvol. Het maakt me wel wat bezorgd bij momenten, en als ik er op begin te letten, word ik er wat zenuwachtig van en lijkt het nog feller te wezen. De huisarts had er niet meteen een verklaring voor. Mijn CK-waarde is nagekeken en was ok. Ik lijk wel gek te worden van mezelf..

    Reageer
    #4

    Stress/spanningen heb j zelf niet altijd zo in de gaten

    Reageer
Reageer op: spiertrillingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief