Hernia operatie met als gevolg nu zeer pijnlijke..

  • #1

    Wederom midden in de nacht wegens zeer pijnlijke
    rechter heup weer aan de computer.
    Ben namenlijk 3 weken geleden geopereerd aan mijn
    onder-rug ( 4/5 wervel) wegens een Hernia.
    Reden hiervoor was dat ik bij het uit laten van mijn hond na een paar honderd meter last kreeg van mijn rechter heup en been.
    Deze pijnen werden steeds maar heviger.
    Via neuroloog een scan laten maken waaruit bleek
    een duidelijke hernia.
    Dus een operatie welke in eerste instantie goed is
    geslaagd. Maar na enkele dagen kwamen pijnen opzetten in mijn rechter heup.
    Deze pijnen zijn ondraaglijk en weerhouden mij van een goede nachtrust ondanks alle medicatie en slaappillen.
    Ook de broodnodige oefeningen welke voor geschreven voor na de hernia operatie kunnen niet of ten dele maar worden uitgevoerd wegens de ondraaglijke pijnen.
    Ga morgen wederom naar neuroloog ondanks ik
    getracht heb naar een orthopeet te gaan.
    De reden hiervan is dat volgens heren medici,
    ondanks zij mij niet gezien of gesproken hebben,
    het probleem te maken heeft met de ondergane hernia operatie.
    Is mijn ( zeer pijnlijk ) probleem bij meerdere
    bekend?

    Reageer
    #2

    Na een herniaoperatie kan door oedeem(vocht)vorming in het operatiegebied de zenuw die onder druk gestaan heeft weer geprikkeld worden met als gevolg enige tijd weer klachten. Bij een [url=http://www.herniakliniek.nl]hernia[/url] L4-L5 zou je als de zenuw geprikkeld wordt klachten lager in het been verwachten. Een andere oorzaak van klachten aan de zijkant van de heup kan een slijmbeursontsteking zijn of op oudere leeftijd zelfs een slijtage van het heupgewricht. Een slijmbeurs ontsteking kun je het beste diagnosticeren door met gebogen heupen en knieën op de andere zij te gaan liggen. Wanneer je door te drukken op de achterbovenkant van het bovenbeen dezelfde pijn op kunt wekken is er sprake van een slijmbeurs ontsteking. Een laatste mogelijkheid van de klachten is facetpijn. Deze pijn kan ontstaan wanneer er bij de operatie een stukje van het beenvlies van het tussenwervelgewricht of de boog is verwijderd.

    Reageer
    #4

    bij mij is ook de wervelboog vereijderd, is de heup pijn dan blijvend? ??

    Reageer
    #5

    Goedendag,

    Ik heb 25 september 2018 operatie gehad. Die ging goed, rustig opbouwen met wandelen natuurlijk. Maar na twee maanden kwam er pijn in de rechterheup. Deze zit er nog steeds. Toen onderzoek gedaan of ik steunzolen nodig had. Ja hoor mijn linker been is korter. Nu 2 weken steunzolen. Maar de pijn wil niet weg. Als ik bij de fysio ben geweest heeft zij spieren flink gerekt, dan heb ik effe geen pijn meer. Maar dan komt na een dag de pijn weer terug. Wie herkent dit ook.

    Reageer
    #6

    Beste  bij mijn operatie kreeg ik na een week pijn in onderrug en heupen. Bleek een bacteriële infectie te Zijn opgelopen tijdens operatie.

    Reageer
    #7

    ik heb in 8 weken twee open hernia operaties gehad (recidief) eerste keer 7,5 week lang onhoudbare helse pijnen) nu van de zenuwpijn af?? Nu wel veel spierpijn bovenbenen en heupen. Komt ws door de 1,5 jaar zware herniaklachten?.

    natuurlijk peanuts vergeleken bij zenuwpijn...

    Reageer
    #8

    Hallo, ik ben 2 weken geleden geopereerd aan hernia L4/L5, waar ik trouwens al 4 jaar mee rond liep en de gekende zenuwpijnen erbij in mijn rechterbeen. 2 weken geleden geopereerd geweest en vrijdag een spoed operatie omdat er door het stappen met de kini en nieuwe hernia zou doorgeschoten zijn geweest... Ik was na enige tijd helemaal verlamd aan de gehele onderkant vanaf mijn navel tot tenen. Na de spoed operatie was alles weer in orde. Althans ik weer kon stappen had ik enorme pijn in mijn rechter heup! En ook vreselijke zenuwpijn in mijn rechter lies. Nu 2 weken later en nu 3uur40 in de nacht heb ik weer pijn in mijn rechter heup. Ook ver stappen is erg pijnlijk, precies of mijn heup ik geblokkeerd... huisarts zegt dat is van die twee operaties dat beter wel... maar ik geloof er zo niet echt in. Binnenkort moet ik naar de neurochirurg en hij zal me toch een heel deftige uitleg mogen geven wat er de eerste keer is misgegaan en waarom ik zo een pijn heb in mijn heup!

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Hernia operatie met als gevolg nu zeer pijnlijke..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief